x Lukk infovindu
16. mai 2017
Start:
kl. 10:00
Avslutning:
Tir 16. mai 2017
kl.15:00
Universitetsgata 2, Oslo
Meld deg på her!

Workshop: Økt sjømatkonsum


Publisert 28.03.2017 av Karin Gammelsæter Kalenderen  Miljø og Helse  

v
Universitetsgata 2, Oslo
Arbeidet for "Økt konsum av sjømat, frukt og grønt samt grove kornprodukter" starter med en workshop i Oslo 16. mai.
Se tid, sted og påmelding

Statssekretær Frode Hestnes i Helse- og omsorgsdepartementet vil være tilstede fra 10:00 for å markere oppstarten. Det inkluderer offisiell signering av tilslutningsavtaler.

Deretter fortsetter workshop med tanke på å få på plass rammene, prioriterte arbeidsoppgaver m.m. for innsatsområdet. Det legges opp til både et felles program, og mulighet for diskusjoner i undergrupper for hhv. sjømat, frukt og grønt, samt grove kornprodukter.

Last ned invitasjon og program

 

 

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Sjømatbedrifter signerer avtale mot matsvinn

Medlemsmøte i Bodø

Torskefiskuka i Tromsø: Medlemsmøte

Medlemsmøte: Filet av torskefisk

EØS avgjørende for sysselsettingen

– Ta sjømatjobbene på alvor!

Nei til nekt av landingar