Måltidsglede – sunt for alle


Publisert 27.01.2017 av Karin Gammelsæter Sjømat Norge Kalenderen

v
Stavanger
Presentasjon av ny Handlingsplan for bedre kosthold (2017-2021) Stavanger 7. mars
Se tid, sted og påmelding

Målsettingen om økning av sjømatinntaket i den norske befolkningen er knyttet til regjeringens nye handlingsplan for bedre kosthold som vil bli presentert på konferansen Måltidsglede – sunt for alle i Stavanger tirsdag 7. mars. Konferansen arrangeres av HOD, NFD og LMD  i samarbeid med flere. Både Bent Høie, Per Sandberg og Jon Georg Dale vil innlede.  Da får vi vite hvilke ambisjoner norske myndigheter har for økt sjømatinntak.

Geir Ove Ystmark er en av innlederne.

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Enighet i Næringskomiteen om kvotemeldingen – flere gjennomslag for fiskeindustrien. 

Kan sjømatnæringen forsyne Norge med mat dersom det blir krig?

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg

Ny NTP – blandet drops