Meklingen i det samordnede tariffoppgjøret LO/NHO og YS/NHO endte med enighet søndag den 8. april, etter mekling...
Les artiklerTariffoppgjøret LO/NHO og YS/NHO endte som ventet med brudd før påske, og partene er nå i mekling...
Les artiklerOle Mindor har klatret til topps to ganger. Hemmeligheten er det som omtales som verdens mest unike...
Les artiklerSjømat Norge har i løpet av 2018 etablert overenskomster med både Norsk Sjømannsforbund, Norsk Sjøoffisersforbund og Det...
Les artiklerSjømat Norge ønsker alle sjømatvenner og medlemmer en riktig god påske. Vi benytter anledningen til å mimre...
Les artiklerDe marine ingrediensklyngene i både Tromsø og Ålesund arrangerer en spennende konferansedag sammen med FHF og Sjømat...
Les artiklerInger-Marie Sperre ble i dag enstemmig gjenvalgt som styreleder for Sjømat Norge.
Les artikler- En nøkkel til større verdiskaping og lavere miljøavtrykk fra sjømatnæringen er økt bearbeiding av norsk fisk...
Les artiklerNorge som nasjon må skape 300.000 nye arbeidsplasser innen 2030 og doble eksporten fram mot 2040. Sjømat...
Les artiklerSjømat Norge skal utarbeide felles rutiner for beste praksis for dyrevelferd i havbruksnæringen innen 2021. I tillegg...
Les artiklerHvordan foregår årets tarifforhandlinger? Her har vi samlet en del praktiske opplysninger for deg som arbeidsgiver.
Les artiklerVerdiskapingen fra sjømatnæringen er nå nesten tre ganger større enn den var for ti år siden. I...
Les artiklerSjømat Norge og representanter for en rekke medlemsbedrifter og berørte kommuner var i møte med forsvarsminister Frank...
Les artiklerI dag signerte Sjømat Norge (NHO) tariffavtaler med Norsk Sjømannsforbund (LO), Norsk Sjøoffisersforbund (LO) og Det norske...
Les artikler- Når fremtidens kvotesystem nå skal utformes, er det helt sentralt at Stortinget sikrer at vi også...
Les artiklerDet er tid for å sette av dato for årets Pelagisk Arena-konferanse.
Les artiklerTil alle som har forpliktet seg til å bidra i arbeidet for å øke sjømatinntaket med 20%...
Les artiklerRåstofftilgang er en avgjørende forutsetning for fiskeindustrien i Norge, og er en problemstilling Sjømat Norge prioriterer høyt.
Les artikler