• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > God påske med minner fra Ålesund

God påske med minner fra Ålesund

Publisert 26.03.2018 av Øyvind André Haram

Sjømat Norge

Sjømat Norge samlet forrige uke sjømatnæringen til en rekke sammenkomster i anledning generalforsamling og årskonferansen i Ålesund. Vi ønsker alle en riktig god påske med noen flotte bilder fra gode dager i jungendbyen. Les mer fra samlingene her:
https://sjomatnorge.no/sperre-gjenvalgt-som-styreleder-2/

https://sjomatnorge.no/fullt-hus-i-alesund/

https://sjomatnorge.no/sjomat-2030/

https://sjomatnorge.no/aquawelfare/

 

 

Fra årsmiddagen på Scandic Parken Hotell. På menyen stod ørret, klippfisk og sjokolandefondant. FOTO: Sjømat Norge

Gry Molvær-Hivju ledet sjømatpanelet som diskuterte næringens rammevilkår. Fra v Astrid Klo (Gunnar Klo), Roger Øksheim (Edelfarm) og Inger-Marie Sperre (Brødrene Sperre) FOTO: Sjømat Norge

Kristin Clemet fra Civita fortalte forsamlingen om målinger som viser at folk ikke har den samme holdningen til næringslivet som før. FOTO: Sjømat Norge

Hva kan vi lære av økt samarbeid? Leder av Global Salmon Initiative, Avram Lazar (I panelet til venstre) fortalte forsamlingen om hvorfor sjømatnæringen må bli flinkere til å samarbeide. Webjørn Barstad (helt til høyre) er konsernsjef for Lerøys trålere og fiskeindustri. Han la vekt på at samarbeid om sertifiseringer som f.eks MSC er en vei å gå. De øvrige på scenen; konferansier Jan Paul Brekke fra venstre. I midten Geir Molvik i Cermaq (venstre) og Einar Wathne i Carghill Nutrition (høyre) FOTO: Sjømat Norge

 

Årskonferansen nest siste deltager, Hans Kristian Amundsen, med lang erfaring som spindoctor for Arbeiderpartiet, mener sjømatnæringen er nær “break-even”. Det er ikke lenge til før folk flest forstår hvor viktig dere er. FOTO: Sjømat Norge

Sigbjørn Aanes tok tråden videre fra Amundsen og fortalte hvilke steg som sjømatnæringen kan ta for å oppnå større aksept. FOTO: Sjømat Norge

 

 


Vil du lese mer?

Arendalsuka 2025

Publisert 26.03.2018 Sjømat Norge

Sjømat Norge på Arendalsuka 2025

Vi søker etter

Publisert 26.03.2018 Sjømat Norge

Ledig jobb som advokat/advokatfullmektig/jurist i Sjømat Norge.

Forum for sameksistens til havs

Publisert 26.03.2018 Sjømat Norge

Forum for sameksistens til havs – viktig arena for fremtidens havforvaltning

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies