• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > God påske med minner fra Ålesund

God påske med minner fra Ålesund

Publisert 26.03.2018 av Øyvind André Haram

Sjømat Norge

Sjømat Norge samlet forrige uke sjømatnæringen til en rekke sammenkomster i anledning generalforsamling og årskonferansen i Ålesund. Vi ønsker alle en riktig god påske med noen flotte bilder fra gode dager i jungendbyen. Les mer fra samlingene her:
https://sjomatnorge.no/sperre-gjenvalgt-som-styreleder-2/

https://sjomatnorge.no/fullt-hus-i-alesund/

https://sjomatnorge.no/sjomat-2030/

https://sjomatnorge.no/aquawelfare/

 

 

Fra årsmiddagen på Scandic Parken Hotell. På menyen stod ørret, klippfisk og sjokolandefondant. FOTO: Sjømat Norge

Gry Molvær-Hivju ledet sjømatpanelet som diskuterte næringens rammevilkår. Fra v Astrid Klo (Gunnar Klo), Roger Øksheim (Edelfarm) og Inger-Marie Sperre (Brødrene Sperre) FOTO: Sjømat Norge

Kristin Clemet fra Civita fortalte forsamlingen om målinger som viser at folk ikke har den samme holdningen til næringslivet som før. FOTO: Sjømat Norge

Hva kan vi lære av økt samarbeid? Leder av Global Salmon Initiative, Avram Lazar (I panelet til venstre) fortalte forsamlingen om hvorfor sjømatnæringen må bli flinkere til å samarbeide. Webjørn Barstad (helt til høyre) er konsernsjef for Lerøys trålere og fiskeindustri. Han la vekt på at samarbeid om sertifiseringer som f.eks MSC er en vei å gå. De øvrige på scenen; konferansier Jan Paul Brekke fra venstre. I midten Geir Molvik i Cermaq (venstre) og Einar Wathne i Carghill Nutrition (høyre) FOTO: Sjømat Norge

 

Årskonferansen nest siste deltager, Hans Kristian Amundsen, med lang erfaring som spindoctor for Arbeiderpartiet, mener sjømatnæringen er nær “break-even”. Det er ikke lenge til før folk flest forstår hvor viktig dere er. FOTO: Sjømat Norge

Sigbjørn Aanes tok tråden videre fra Amundsen og fortalte hvilke steg som sjømatnæringen kan ta for å oppnå større aksept. FOTO: Sjømat Norge

 

 


Vil du lese mer?

Thea Tellemann til Sjømat Norge

Publisert 26.03.2018 Sjømat Norge

Ny advokat på arbeidslivsområdet

Valget: Dette blir viktig

Publisert 26.03.2018 Sjømat Norge

Gratulerer, la oss finne de gode løsningene!

Tilrettelegging for havbruk til havs

Publisert 26.03.2018 Sjømat Norge

Sjømat Norge har levert sitt høringssvar til Nærings- og fiskeridepartementets høringsnotat av 17. juni 2025 om forslag til endringer...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies