De blir stadig flere og betyr stadig mer, og interessen rundt leverandørbedriftene i sjømatnæringen har aldri vært større. Gjør deg klar for en ny teknologi- og servicekonferanse.
Se tid, sted og påmelding

Den første Teknologi- og servicekonferansen gikk av stabelen i fjor og ble straks en suksess. Den 30. november samles teknologi- og servicebransjen på ny til konferanse.

Aina Valland, direktør for næringsutvikling og samfunnskontakt er kontaktperson for teknologi- og servicebedriftene i Sjømat Norge. Det pågår omfattende teknologiutvikling i næringen, og Valland venter enda flere deltakere enn i fjor når konferanse nummer to arrangeres i høst.

– Bransjen vokser og får stadig større betydning. Konferansen er derfor et viktig møtested for næringsaktørene i denne sektoren, sier Valland.

Toppnavn
I år som i fjor er Scandic Nidelven i Trondheim stedet for konferansen. Kjente aktører som Trond Williksen, Roger Halsebakk og Øyvind Lie blir å treffe i år. I tillegg vil myndighetene følge opp med informasjon om regelverk og standarder. Virkemiddelapparatet er også til stede, med bl.a. Innovasjon Norge og GIEK.

– Jeg mener vi har et sterkt program. Ikke minst når vi også legger opp til det som kanskje blir det første møtet med politisk ledelse i Nærings- og fiskeridepartementet etter valget. Vi legger opp til politiske innlegg og debatt, sier Valland.

Stadig flere
Sjømat Norge har vokst kraftig siden en i fjor åpnet opp et medlemstilbud for teknologi- og servicebedriftene i sjømatnæringen. Interessen er økende.

– Sjømat Norge gir et godt faglig tilbud til denne gruppen bedrifter. Dessuten er det viktig at vi som næring kan stå sammen og være en sterk aktør for å få til best mulige rammevilkår for hele næringen. Sjømat blir viktigere for jobbskaping og verdiskaping i Norge. Da er det viktig også å ha slike møtearenaer der vi kan diskutere hvordan vi skal ta næringen videre, sier Valland.

Program Teknologi og servicekonferansen 2017

 

Vil du vite mer?

 
Aina Valland
Aina Valland
Direktør samfunnskontakt
Mobil: 971 45 777
Tore Håkon Riple
Tore Håkon Riple
Marine Constructions AS
Mobil: 934 34 501

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Kyst, fisk og framtid

Fiskeindustrien er feil adresse for avgiftsøkning

Krever regelendringer i kongekrabbebransjen

Årssamling Havbruk Vest

Vil rydde opp i fiskeindustrien

Medlemsmøte Havbruk Nord

Destruktive forslag for norsk havbruksnæring

Kven skal fiske kva?

Fra industri til marin ingrediens