• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Havbruk > Generasjonsskifte 2016, Bergen

Generasjonsskifte 2016, Bergen

Publisert 08.04.2016 av Øyvind André Haram

Sjømat Norge, Havbruk, Kalenderen

Start12. april 2016
kl. 12:00

StedBergen

Meld deg på her!

Helt siden starten av 1970-tallet har det vært avlet frem millioner av norsk oppdrettslaks. I disse dager markeres overgangen til den 12. generasjonen. AquaGen markerer dette med flere seminar langs kysten, GENERASJONSSKIFTET 2016. Seminaret ser nærmere på hva vi kan forvente av  neste generasjon oppdrettslaks.

For påmelding og mer informasjon:

http://aquagen.no/2016/02/28/aquagen-inviterer-til-generasjonsskiftet-2016/

 

 


Vil du lese mer?

Slik skal havbruk reguleres

Publisert 08.04.2016 Sjømat Norge Havbruk Kalenderen

Stortinget har sluttet seg til et bredt forlik om fremtidig regulering av havbruksnæringen

Line får toppverv

Publisert 08.04.2016 Sjømat Norge Havbruk Kalenderen

Sjømat Norges styreleder, Line Ellingsen, er valgt inn som visepresident i NHO.

Webinar: Nye el-krav i havbruk

Publisert 08.04.2016 Sjømat Norge Havbruk Kalenderen

Stadig mer teknologitunge sjøanlegg innen havbruk stiller nye krav til sikker og stabil strømforsyning. For å møte...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies