• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > Workshop i Filetforum hvitfisk

Workshop i Filetforum hvitfisk

Publisert 19.10.2009 av Sjømat Norge

Sjømat Norge

FHL Filetforum hvitfisk inviterer fiskeindustribedriftene til en workshop i Tromsø tirsdag 27. oktober i FHL sine lokaler.

Filetforum hvitfisk har de senere årene konsentrert sitt FoU-arbeid om utfordringer knyttet til omsetning av ferskfisk og fersk filet.

Vi ønsker nå å utarbeide en ny strategiplan for 2010 – 2013 der bransjen gjennom en workshop er med å prioritere hvilke FoU-områder det skal arbeides med fremover.

Last ned program og påmeldingsskjema nedenfor.

 


Vil du lese mer?

Samfunnsoppdraget for bærekraftig fôr

Publisert 19.10.2009 Sjømat Norge

Bærekraftig produsert mat fra havet er et viktig bidrag i arbeidet for å nå våre klimaforpliktelser. Havbruksnæringen...

Årsmøte Havbruk Vest

Publisert 19.10.2009 Sjømat Norge

Årsmøtet til Sjømat Nore Havbruk Vest finner sted på Solstrand Hotell & Bad fredag 13. februar kl....

Arbeidstid for dykkere i havbruk

Publisert 19.10.2009 Sjømat Norge

Arbeidsmiljøloven gjelder for dykkervirksomhet i havbruk. Sjømat Norge minner om at Landsorganisasjonen i Norge, Norsk Sjømannsforbund og...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies