Sjømat Norge arrangerer webinar med tema SJA den 21. januar kl 10-12. Hovedhensikten med seminaret er peke på betydningen av SJA som verktøy for å hindre rømming av fisk.
Målgruppe for kurset er drifts-, produksjons- og kvalitetsledere på akvakulturanlegg med tilhørende servicenæring.
Webinaret vil foregå på Zoom og er gratis for alle. Påmelding via vedlagte link.
Påmeldte deltakere vil få tilsendt deltakerbevis i etterkant.
Foreløpig program:
Tid | Tema/foredragsholder |
---|---|
10.00-10.10 | Innledning og velkommen v/ Brit Uglem Blomsø og Trude H Nordli, Sjømat Norge |
10.10-10.25 | SJA i et barriereperspektivv/ Inger Elise Bjørkedal, DNV-GL |
10.30-10.45 | Hva er en god SJA og hvilken plass har den i risikostyringen?v/ Magnus Torvik, Fiskeridirektoratet |
10.45-10.55 | Pause |
10.55-11.05 | Fra risikovurdering til SJA på fortøyningv/ Jørgen Walaunet, Sinkaberg Hansen |
11.10-11.20 | Bruk av SJA og operasjonsplan i forbindelse med oppstartsmøte før større operasjoner v/Asgeir Johansen, Salmar |
11.20-11.30 | SJA mellom brønnbåt og oppdretterv/Magne Edvardsen, Norsk Fisketransport |
11.35-11.45 | Hva gjør vi og hvordan blir vi møtt på anleggene?v/Kristian Kristensen, Folden Akva |
11.45-12.00 | Spørsmål og oppsummering v/ Øyvind Andre Haram, Sjømat Norge |
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?
Hvilke matvarer skal det være mulig å markedsføre til barn?
Hva mener vi om regelverk for akvakultur på land?
Hvordan skal havområdene forvaltes? Sjømat Norge har gitt sine innspill til Miljødirektoratet.