• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > Venter nedgang i slaktevolum for laks

Venter nedgang i slaktevolum for laks

Publisert 02.06.2008 av Sjømat Norge

Sjømat Norge

For øyeblikket slakter oppdretterne på 06-generasjonen av fisk. Antall individer her er på tilnærmet samme nivå som 05-generasjonen var da denne ble slaktet på i fjor.

– Samtidig er 06-generasjonen 2 hekto mindre enn 05-generasjonen var.  Hvis vi forutsetter et normalt slaktemønster forventer vi et uttak fremover som ligger noe under fjoråret, sier Grøttum.

Biomasse et uttrykk for oppdrettslaksens totalvekt og fremkommer ved å multiplisere antall fiskeindivider med snittvekten. Se også vedlagte tabeller, eller www.akvafakta.no.


Vil du lese mer?

Sjømat Norges Årsarrangement 2026

Publisert 02.06.2008 Sjømat Norge

Sjømat Norges årsarrangement 2026 avholdes i Trondheim. Hold av datoene. Påmeldingslenke og mer informasjon kommer!

Digitalt møte om klimagassreduksjoner fartøy

Publisert 02.06.2008 Sjømat Norge

Regjeringen har sendt på høring et forslag til forskrift som krever at minst 90 prosent av energibruken på...

Sjømatskolen: Forstå sjømatnæringen i Norge

Publisert 02.06.2008 Sjømat Norge

Vi vet at sjømatnæringen er kompleks. Derfor inviterer Sjømat Norge til Sjømatskolen. Et frokostseminar for de som...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies