Radisson BLU Hotell Norge, Bergen 6. og 7. april.
Klikk HER for påmelding.
Oppdatert program finner du nederst under teksten
Norsk matproduksjon er i all hovedsak sjømat, og en vesentlig del av sjømattilførselen til Europa og andre deler av verden starter i norske farvann og fjorder. Torsk, laks og sild er viktige produkter fra Norge. Eksempelvis sto Norge for 82 prosent av tilførselen av laks til EU i 2010.
At Norge er en sjømatnasjon handler derfor om mye mer enn det faktum at fiskeri- og havbruk er en betydningsfull næring. Det innebærer også et ansvar.
FHLs årskonferanse har tradisjon for å invitere toneangivende personer både i og utenfor sjømatnæringen for å belyse aktuelle problemstillinger knyttet til næringens store og små utfordringer. Disse bidrar med fagkompetanse og synspunkter gjennom foredrag og debattdeltakelse.
Vil du lese mer?
Sjømat Norge støtter Fiskeridirektoratets nye tiltak til reguleringer rundt turistfiske i sjø.
Sjømat Norge leverte nylig sitt høringssvar til Nærings- og fiskeridepartementets høringsnotat av 25. november 2024 om forslag...
Sjøfartsdirektoratet har laget et skriv som forklarer hvordan røktere og akvateknikere registrerer fartstid.