Radisson BLU Hotell Norge, Bergen 6. og 7. april.
Klikk HER for påmelding.
Oppdatert program finner du nederst under teksten
Norsk matproduksjon er i all hovedsak sjømat, og en vesentlig del av sjømattilførselen til Europa og andre deler av verden starter i norske farvann og fjorder. Torsk, laks og sild er viktige produkter fra Norge. Eksempelvis sto Norge for 82 prosent av tilførselen av laks til EU i 2010.
At Norge er en sjømatnasjon handler derfor om mye mer enn det faktum at fiskeri- og havbruk er en betydningsfull næring. Det innebærer også et ansvar.
FHLs årskonferanse har tradisjon for å invitere toneangivende personer både i og utenfor sjømatnæringen for å belyse aktuelle problemstillinger knyttet til næringens store og små utfordringer. Disse bidrar med fagkompetanse og synspunkter gjennom foredrag og debattdeltakelse.
Vil du lese mer?
Sjømat Norges årsarrangement 2026 avholdes i Trondheim. Hold av datoene. Påmeldingslenke og mer informasjon kommer!
Regjeringen har sendt på høring et forslag til forskrift som krever at minst 90 prosent av energibruken på...
Vi vet at sjømatnæringen er kompleks. Derfor inviterer Sjømat Norge til Sjømatskolen. Et frokostseminar for de som...