En bit av Norge – New Scandinavian Cooking er et TV-program som sendes i Europa, USA, Asia og til og med helt til New Zealand. Fredag 18. februar får norske TV-seere se programmet der Viestad tar turen til Frohavet helt vest på Trøndelagskysten.
– Andreas gir verden en smakebit fra Trøndelagskysten. Han disker opp med de lekreste retter fra havet. Det gir oss en unik mulighet til å markedsføre de fantastiske råvarene, sier informasjonssjef i FHL, Øyvind Andre Haram.
130 land
Seerpotensialet for programmet er 250 millioner mennesker i over 130 land verden over. Tv-serien er solgt til over 60 land.
Kommunene Åfjord, Hitra og Frøya, FHL, Trøndelag Reiseliv, Oi!Trøndersk mat&drikke og Kysten er klar har vært samarbeidspartnere for programmet som sendes nå på TV2.
– Håpet er at utlendinger, nordmenn, men ikke minst trønderne selv får både øynene opp for og ikke minst ganen klar for denne fantastiske delen av kystnorge, sier Leif Harald Hanssen i Kysten er klar.
Vil du lese mer?
Årsmøte for Havbruk Vest arrangeres på Solstrand Hotel & Bad 7. februar.
Sjømat Norge søker flere medarbeidere. Vi er på jakt etter en kommunikasjonssjef og en fagsjef industri.
Sjømat Norge ønsker alle et godt sjømatår 2025.