En bit av Norge – New Scandinavian Cooking er et TV-program som sendes i Europa, USA, Asia og til og med helt til New Zealand. Fredag 18. februar får norske TV-seere se programmet der Viestad tar turen til Frohavet helt vest på Trøndelagskysten.
– Andreas gir verden en smakebit fra Trøndelagskysten. Han disker opp med de lekreste retter fra havet. Det gir oss en unik mulighet til å markedsføre de fantastiske råvarene, sier informasjonssjef i FHL, Øyvind Andre Haram.
130 land
Seerpotensialet for programmet er 250 millioner mennesker i over 130 land verden over. Tv-serien er solgt til over 60 land.
Kommunene Åfjord, Hitra og Frøya, FHL, Trøndelag Reiseliv, Oi!Trøndersk mat&drikke og Kysten er klar har vært samarbeidspartnere for programmet som sendes nå på TV2.
– Håpet er at utlendinger, nordmenn, men ikke minst trønderne selv får både øynene opp for og ikke minst ganen klar for denne fantastiske delen av kystnorge, sier Leif Harald Hanssen i Kysten er klar.
Vil du lese mer?
Sjømat Norge er overrasket over at det legges frem forslag om nye avgifter på både havbruk og...
Norge står foran en omfattende gjennomgang av hele matsystemet. I sitt høringsinnspill til regjeringens arbeid med «Fremtidens...
Det er bra at regjeringen har lyttet til høringsinnspillene og ikke satt krav til oppsamling av organisk...