
En bit av Norge – New Scandinavian Cooking er et TV-program som sendes i Europa, USA, Asia og til og med helt til New Zealand. Fredag 18. februar får norske TV-seere se programmet der Viestad tar turen til Frohavet helt vest på Trøndelagskysten.
– Andreas gir verden en smakebit fra Trøndelagskysten. Han disker opp med de lekreste retter fra havet. Det gir oss en unik mulighet til å markedsføre de fantastiske råvarene, sier informasjonssjef i FHL, Øyvind Andre Haram.
130 land
Seerpotensialet for programmet er 250 millioner mennesker i over 130 land verden over. Tv-serien er solgt til over 60 land.
Kommunene Åfjord, Hitra og Frøya, FHL, Trøndelag Reiseliv, Oi!Trøndersk mat&drikke og Kysten er klar har vært samarbeidspartnere for programmet som sendes nå på TV2.
– Håpet er at utlendinger, nordmenn, men ikke minst trønderne selv får både øynene opp for og ikke minst ganen klar for denne fantastiske delen av kystnorge, sier Leif Harald Hanssen i Kysten er klar.
Vil du lese mer?
Sjømat Norges årsarrangement 2026 avholdes i Trondheim. Hold av datoene. Påmeldingslenke og mer informasjon kommer!
Regjeringen har sendt på høring et forslag til forskrift som krever at minst 90 prosent av energibruken på...
Vi vet at sjømatnæringen er kompleks. Derfor inviterer Sjømat Norge til Sjømatskolen. Et frokostseminar for de som...