• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > Tidenes eksportmåned for norsk sjømat

Tidenes eksportmåned for norsk sjømat

Publisert 05.11.2018 av Øyvind André Haram

Sjømat Norge

Norge eksporterte 251 000 tonn sjømat for 9,9 milliarder kroner i oktober. Volumet falt med 12 prosent, mens verdien økte med 10 prosent eller 884 millioner kroner fra oktober i fjor. Hittil i år har Norge eksportert 2,2 millioner tonn sjømat til en verdi av 80,7 milliarder kroner. Volumet har økt med 6 prosent, og verdien har økt med 4 prosent eller 3,2 milliarder kroner fra samme periode i fjor.

Se tallene og statistikken fra Norges Sjømatråd.


Vil du lese mer?

Miljøteknologiordning uten tilstrekkelig fleksibilitet

Publisert 05.11.2018 Sjømat Norge

Det er bra at regjeringen har lyttet til høringsinnspillene og ikke satt krav til oppsamling av organisk...

Forskrift om utslippsfrie fartøy. Sjømat Norge advarer mot for rask innfasing

Publisert 05.11.2018 Sjømat Norge

Regjeringen har sendt på høring et forslag til forskrift som krever at minst 90 prosent av energibruken på...

Minneord Trond Sæternes Paulsen

Publisert 05.11.2018 Sjømat Norge

Det er med stor sorg vi nylig mottok budskapet om at advokat Trond S. Paulsen etter et...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies