• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Havbruk > TEKMAR 2009

TEKMAR 2009

Publisert 20.11.2009 av Sjømat Norge

Havbruk

Program og påmeldingsskjema og mer info finnes på www.tekmar.no

 

Som tidligere år er hovedfokus rettet mot sjøbasert oppdrett, og de utfordringer som krever nye løsninger.

 

Fagsesjonene setter i år fokus på:

  • Beredskap; andre aspekter enn havari og rømming med innledningforedrag der det bl.a. aktualiseres med:
    – lakselus, dødfiskopptak og masseslakting – og hvordan det faktisk står til mellom situasjon og kapasitet.
     
  • Håndtering av laks – død eller levende? med innledningforedrag der det bl.a. aktualiseres med:
    – slakting på merd, og om en ser konturene av paradigmeskifte innen siste fase av det sjøbaserte oppdrettet.

 


Vil du lese mer?

HMS – konferansen 2026

Publisert 20.11.2009 Havbruk

Dato er satt – det er bare å legge inn i kalender. Programmet blir lagt ut her...

– Vi har et forbedringspotensial

Publisert 20.11.2009 Havbruk

Miljødirektoratets tilsynsaksjon viser tydelig at vi kan bli bedre, sier Sjømat Norge og Sjømatbedriftene.

Klart for lokale forhandlinger

Publisert 20.11.2009 Havbruk

Årets mellomoppgjør er vedtatt av LO/YS. Det betyr at lokale forhandlinger kan starte.

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies