• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Organisasjon og arbeidsliv > Sjømatstudenter til topps

Sjømatstudenter til topps

Publisert 07.06.2017 av Øyvind André Haram

Sjømat Norge, Organisasjon og arbeidsliv

AgriMare Bio SB har utviklet løsning for storskala oppdrett av børstemark med fiskeslam som eneste næringssubstrat. Børstemarken har høyt innhold av marint protein og viktige marine fettsyrer, og den skal erstatte vegetabilske ingredienser i fór for oppdrettslaks. Løsning deres har trippel bunnlinje; miljøløsning, matproduksjon og bærekraft.

LES MER: Du kan lese helse saken på NHOs nettsider her 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vil du lese mer?

Slik skal havbruk reguleres

Publisert 07.06.2017 Sjømat Norge Organisasjon og arbeidsliv

Stortinget har sluttet seg til et bredt forlik om fremtidig regulering av havbruksnæringen

Line får toppverv

Publisert 07.06.2017 Sjømat Norge Organisasjon og arbeidsliv

Sjømat Norges styreleder, Line Ellingsen, er valgt inn som visepresident i NHO.

Webinar: Nye el-krav i havbruk

Publisert 07.06.2017 Sjømat Norge Organisasjon og arbeidsliv

Stadig mer teknologitunge sjøanlegg innen havbruk stiller nye krav til sikker og stabil strømforsyning. For å møte...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies