Norsk sjømat erobrer stadig nye marked. I 2013 produserte Norge 31 millioner sjømatmåltid hver eneste dag. Forbrukere over hele verden er i økende grad svært begeistret over det vi eksporterer.
Dette til tross, handelshindringer er en del av norsk sjømats hverdag. Straffetoll, gebyrer og importvern er dagligdags. Hva hjelper det da med verdens beste produkter?
Vi inviterer til frokostmøte på Grand Hotel, Oslo, onsdag 26. mars kl 08.30 – 10.30.
PROGRAM:
Regjeringens politikk for å sikre norsk sjømat markedsadgang
v/fiskeriminister Elisabeth Aspaker, Nærings- og fiskeridepartementet
277 grader nord: Ostetoll, fiskeeksport og handelspolitikk
v/ Arne Melchior, seniorforsker, NUPI
Fisk versus jordbruk. Nærings- og handelspolitikk
v/ Ivar Gaasland, postdoc, Institutt for økonomi, Universitetet i Bergen
Norge – sårbår på utsiden:
Erfaringer med norsk sjømatnærings kamp for adgang til EU-markedet?
v/ Torben Foss, partner, PwC
MELD DEG PÅ:
Du kan melde deg på frukostmøtet 26. mars, på Grand hotel her
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?
Bærekraftig produsert mat fra havet er et viktig bidrag i arbeidet for å nå våre klimaforpliktelser. Havbruksnæringen...
Årsmøtet til Sjømat Nore Havbruk Vest finner sted på Solstrand Hotell & Bad fredag 13. februar kl....
Arbeidsmiljøloven gjelder for dykkervirksomhet i havbruk. Sjømat Norge minner om at Landsorganisasjonen i Norge, Norsk Sjømannsforbund og...