Sjømat Norge styrker kommunikasjonsstaben


Publisert 09.04.2019 av Øyvind André Haram Sjømat Norge Rekruttering Om Sjømat Norge

Kristin Langeland (36) blir ny kommunikasjonsdirektør og Henrik Wiedswang Horjen (32) ny kommunikasjonssjef i Sjømat Norge. Begge får kontorsted i Oslo, og vil sammen med Øyvind Haram bidra til at Sjømat Norge får en styrket kommunikasjonsstab.
FOTO: Sjømat Norge

Kristin Langeland er opprinnelig utdannet jurist, men har bred erfaring fra kommunikasjonsbransjen. FOTO: Sjømat Norge

-Vi er svært fornøyd med de to nyansettelsene. Dette er dyktige og erfarne kommunikasjonsfolk som vil bidra til å løfte vår organisasjon ytterligere, sier adm. dir. i Sjømat Norge Geir Ove Ystmark.

Organisasjonen har siden nyttår jaktet på en erstatter etter Are Kvistad, som nylig har sluttet i Sjømat Norge. Kristin Langeland kommer fra stillingen som kommunikasjons- og myndighetskontakt hos Wiersholm og har før den tid blant annet jobbet hos NHO Service, Burson-Marsteller, DNB og Civita, og har bred erfaring innenfor kommunikasjon.

-Fiskeri- og havbruk er i mine øyne landets mest spennende næring. Jeg gleder meg til å jobbe for å sikre gode og konkurransedyktige rammevilkår for medlemsbedriftene, samt vise frem sjømatnæringens mange viktige bidrag til verdiskapningen i Norge, sier Langeland

FOTO: Sjømat Norge

Henrik Widswang Horjen har allsidig bakgrunn som journalist. FOTO: Sjømat Norge

Ny kommunikasjonssjef
I tillegg til Langeland har Sjømat Norge valgt å styrke kommunikasjonsarbeidet med å etablere en ny stilling. Henrik Wiedswang Horjen (32) blir ny kommunikasjonssjef. Han kommer fra kommunikasjonsbyrået Geelmuydeen Kiese (GK) og har tidligere jobbet i Aftenposten,VG, Budstikka og Norsk Fiskeoppdrett/Kyst.no

-Jeg har hatt enormt lærerike år i GK, men da jeg fikk muligheten til å jobbe med en av Norges viktigste fremtidsnæringer var det helt umulig å si nei.

Horjen har i flere år vært sterkt engasjert i fiskeri og havbruk, og sier han ser frem til å jobbe enda tettere med å kommunisere på næringens vegne.

– For meg er det spennende å jobbe for å sikre større aksept og legitimitet til den viktige jobben som gjøres med å mette en voksende verden med sunn mat, påpeker Horjen.

Både Langeland og Horjen tiltrer 1. juli 2019 og skal ha kontorsted i Oslo. Dette er en del av Sjømat Norges arbeid for å styrke hovedkontoret i Oslo. Begge vil jobbe tett sammen med Øyvind Haram, og ansettelsene innebærer en betydelig styrking av kommunikasjonsstaben i Sjømat Norge.

Inntil Langeland er på plass i stillingen vil Øyvind Haram være konstituert som kommunikasjonsdirektør.

Kristin Langeland kan kontaktes på 926 31 836
Henrik Wiedswang Horjen kan kontaktes på 982 65 219

 

Vil du vite mer?

 
Geir Ove Ystmark
Geir Ove Ystmark
Administrerende direktør
Mobil: 481 27 155
Øyvind André Haram
Øyvind André Haram
Kommunikasjonssjef
Mobil: 908 81 591

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

MerAv seminar med prisutdeling

Konstruktivt møte om deling av prisinformasjon

Hils på Hilde og Ole

Årsmøte Havbruk Vest

40 millionar måltid, kvar dag

Sjømat Norge om inntektsutjevning

– Se til Færøyene!

Sildelagets Høyesterettsanke avvist

Må ta oss tid til å se helhetlig på skatt

Les Råvareløftet sin rapport: Hva skal laksen spise?