– Så lyset da jeg begynte med sjømat


Publisert 26.10.2021 av Øyvind André Haram Sjømat Norge Industri

– Dette gleder jeg meg enormt mye til. Jeg ser veldig frem til å jobbe for Sjømat Norge og med villfisk.

Sørlendingen Martine Werring-Westly (36) tar steget og begynner i Sjømat Norge 1. februar neste år. Hun blir en del av industriavdelingen som jobber for fiskeindustrien/villfisk.

Werring-Westly kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Nærings- og fiskeridepartementet. Hun startet i det daværende Fiskeri- og kystdepartement i 2013 og har jobbet sjømatseksjonen i næringspolitisk avdeling før hun de siste tre årene har vært tilknyttet handelspolitisk avdeling, seksjon for sjømathandel og WTO. Martine er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og har i tillegg jobbet i Utlendingsnemnda.

Fremtiden i havet

– Sjømatnæringen er jo en fantastisk spennende og ikke minst viktig næring. Selv om det kanskje kan høres ut som en floskel, så stemmer det og er noe som motiverer personlig. Jeg føler meg veldig privilegert som får ta med meg engasjementet mitt for sjømatnæringen og bli en del av laget til Sjømat Norge, tilføyer Martine.

Werring-Westly er opprinnelig fra Kristiansand, gift og har to barn.

– Martine vil vil styrke laget i Sjømat Norge, sier administrerende direktør Geir Ove Ystmark.

– Vi er svært heldige som har fått ja fra en dyktig jurist som har førstehånds kunnskap om sjømatnæringen. Hun har den kompetansen vi har bruk for og vil trenge i tiden fremover, da sjømatnæringen bare blir viktigere og viktigere. Vi er svært glade for at Martine har takket ja til å begynne i Sjømat Norge.


Kontakt : Martine Werring-Westly 917 97 340

Vil du vite mer?

 
Stine Akselsen
Stine Akselsen
Direktør Industri og handel
Mobil: 901 27 226

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Tilbakemelding på Mattilsynets forslag til nasjonal utryddelsesplan for ILA

Finale og kick-off for ny intensjonsavtale for et sunnere kosthold

Ergonomi for næringsmiddelindustrien

Seier til industrien i Høyesterett

Smitten øker, Sjømat Norge følger situasjonen tett

Svært lav antibiotikabruk

Mindre bearbeiding og færre grønne investeringer

Møte for lakseslakterier

Støre-regjeringens budsjettgrep

Regulering Kongekrabbe