Velkommen
Lorena Gallart, FHF/FHL
Regelverk for sjømatproduksjon i Norge og EU – Kort oppdatering
Gunn Harriet Knutsen, FHL
Oppbevaring av hodekappet fisk i is og vann – Konsekvenser i Norge ift. EUs hygienepakken 2010. Fremtidig prosjekt: Videre produksjon til saltfisk/klippfisk av fisk med/uten hode som råstoff. Kvalitetskonsekvenser
Heidi Nilsen og Margrethe Esaiassen, Nofima Marin
Injisering av flekt fisk til saltfisk/klippfisk. Fremtidig prosjekt: hvitere saltfisk og økt utbytte
Sjurdur Joensen, Nofima Marin
Resirkulering av salt. Konsekvenser i fremtiden. Fremtidig prosjekt: Rødmiddproblematikk
Ann Helen Hellevik, Møreforskning
Høyere utbytte ved mer optimal styring av salteprosessen
Per Magne Walde, Møreforskning
Automatisert kvalitetsortering og vanninnhold. Hva er gjort tidligere? Fremtidig prosjekt: Evaluaring av vannmåling
Vegard Segtnan, Nofima Mat
Merking av klippfisk i Brasil
Jens Østli, Nofima Marked
Vil du lese mer?
Sjømat Norges årsarrangement 2026 avholdes i Trondheim. Hold av datoene. Påmeldingslenke og mer informasjon kommer!
Regjeringen har sendt på høring et forslag til forskrift som krever at minst 90 prosent av energibruken på...
Vi vet at sjømatnæringen er kompleks. Derfor inviterer Sjømat Norge til Sjømatskolen. Et frokostseminar for de som...