• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > Presentasjoner Saltfiskseminar 27. oktober

Presentasjoner Saltfiskseminar 27. oktober

Publisert 05.10.2010 av Sjømat Norge

Sjømat Norge

Velkommen
Lorena Gallart, FHF/FHL

Regelverk for sjømatproduksjon i Norge og EU – Kort oppdatering
Gunn Harriet Knutsen, FHL

Oppbevaring av hodekappet fisk i is og vann – Konsekvenser i Norge ift. EUs hygienepakken 2010. Fremtidig prosjekt: Videre produksjon til saltfisk/klippfisk av fisk med/uten hode som råstoff. Kvalitetskonsekvenser
Heidi Nilsen og Margrethe Esaiassen, Nofima Marin

Injisering av flekt fisk til saltfisk/klippfisk. Fremtidig prosjekt: hvitere saltfisk og økt utbytte
Sjurdur Joensen, Nofima Marin

Resirkulering av salt. Konsekvenser i fremtiden. Fremtidig prosjekt: Rødmiddproblematikk
Ann Helen Hellevik, Møreforskning

Høyere utbytte ved mer optimal styring av salteprosessen
Per Magne Walde, Møreforskning

Automatisert kvalitetsortering og vanninnhold. Hva er gjort tidligere? Fremtidig prosjekt: Evaluaring av vannmåling
Vegard Segtnan, Nofima Mat

Merking av klippfisk i Brasil
Jens Østli, Nofima Marked


Vil du lese mer?

HMS – konferansen 2026

Publisert 05.10.2010 Sjømat Norge

Dato er satt – det er bare å legge inn i kalender. Programmet blir lagt ut her...

– Vi har et forbedringspotensial

Publisert 05.10.2010 Sjømat Norge

Miljødirektoratets tilsynsaksjon viser tydelig at vi kan bli bedre, sier Sjømat Norge og Sjømatbedriftene.

Klart for lokale forhandlinger

Publisert 05.10.2010 Sjømat Norge

Årets mellomoppgjør er vedtatt av LO/YS. Det betyr at lokale forhandlinger kan starte.

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies