• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Havbruk > Omega 3 i norsk laks

Omega 3 i norsk laks

Publisert 01.12.2016 av Sjømat Norge

Havbruk

Med endrede fôrråvarer gjennom flere år er også fettsyresammensetningen i laksen påvirket, med bl.a. redusert nivå av omega 3. Dette er ingen hemmelighet, men diskusjon rundt temaet kan fort skape usikkerhet om flere svært viktige forhold knyttet til norsk laks.

brosjyre_grabakgrunnFHF og NIFES står bak en enkel praktisk folder som gir kunnskapsstatus om omega-3 fettsyrer i en forståelig form på norsk og engelsk. Brosjyren har et hendig format og kan også lastes ned elektronisk.

Bedrifter og andre kan bestille brosjyren fra FHF (klikk her for info) eller lastes ned direkte fra NIFES (klikk her for info).


Vil du lese mer?

Arendalsuka 2025

Publisert 01.12.2016 Havbruk

Sjømat Norge på Arendalsuka 2025

Vi søker etter

Publisert 01.12.2016 Havbruk

Ledig jobb som advokat/advokatfullmektig/jurist i Sjømat Norge.

Forum for sameksistens til havs

Publisert 01.12.2016 Havbruk

Forum for sameksistens til havs – viktig arena for fremtidens havforvaltning

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies