Med endrede fôrråvarer gjennom flere år er også fettsyresammensetningen i laksen påvirket, med bl.a. redusert nivå av omega 3. Dette er ingen hemmelighet, men diskusjon rundt temaet kan fort skape usikkerhet om flere svært viktige forhold knyttet til norsk laks.
FHF og NIFES står bak en enkel praktisk folder som gir kunnskapsstatus om omega-3 fettsyrer i en forståelig form på norsk og engelsk. Brosjyren har et hendig format og kan også lastes ned elektronisk.
Bedrifter og andre kan bestille brosjyren fra FHF (klikk her for info) eller lastes ned direkte fra NIFES (klikk her for info).
Vil du lese mer?
Det er bra at regjeringen har lyttet til høringsinnspillene og ikke satt krav til oppsamling av organisk...
Regjeringen har sendt på høring et forslag til forskrift som krever at minst 90 prosent av energibruken på...
Det er med stor sorg vi nylig mottok budskapet om at advokat Trond S. Paulsen etter et...