• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Havbruk > Omega 3 i norsk laks

Omega 3 i norsk laks

Publisert 01.12.2016 av Sjømat Norge

Havbruk

Med endrede fôrråvarer gjennom flere år er også fettsyresammensetningen i laksen påvirket, med bl.a. redusert nivå av omega 3. Dette er ingen hemmelighet, men diskusjon rundt temaet kan fort skape usikkerhet om flere svært viktige forhold knyttet til norsk laks.

brosjyre_grabakgrunnFHF og NIFES står bak en enkel praktisk folder som gir kunnskapsstatus om omega-3 fettsyrer i en forståelig form på norsk og engelsk. Brosjyren har et hendig format og kan også lastes ned elektronisk.

Bedrifter og andre kan bestille brosjyren fra FHF (klikk her for info) eller lastes ned direkte fra NIFES (klikk her for info).


Vil du lese mer?

Thea Tellemann til Sjømat Norge

Publisert 01.12.2016 Havbruk

Ny advokat på arbeidslivsområdet

Valget: Dette blir viktig

Publisert 01.12.2016 Havbruk

Gratulerer, la oss finne de gode løsningene!

Tilrettelegging for havbruk til havs

Publisert 01.12.2016 Havbruk

Sjømat Norge har levert sitt høringssvar til Nærings- og fiskeridepartementets høringsnotat av 17. juni 2025 om forslag til endringer...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies