• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Industri > Økt pris på rognkjeksrogn

Økt pris på rognkjeksrogn

Publisert 13.03.2009 av Sjømat Norge

Industri

Norges Råfisklag og Fiskeri- og havbruksnæringens landsforening (FHL) har drøftet nye minstepriser i forkant av årets rognkjeksfiske.

Med utgangspunkt i en grundig situasjonsvurdering og signaler om markedsutviklingen, ble partene enige om å øke minsteprisene både for utilvirket og tilvirket rognkjeksrogn.

Det ble oppnådd enighet om kr. 28,75  pr. kg for utilvirket rognkjeksrogn og kr. 4.100,- pr tønne for sjøltilvirket, som er h.h.v. + 7,5% og + 9,3% i forhold til 2008.

 


Vil du lese mer?

Miljøteknologiordning uten tilstrekkelig fleksibilitet

Publisert 13.03.2009 Industri

Det er bra at regjeringen har lyttet til høringsinnspillene og ikke satt krav til oppsamling av organisk...

Forskrift om utslippsfrie fartøy. Sjømat Norge advarer mot for rask innfasing

Publisert 13.03.2009 Industri

Regjeringen har sendt på høring et forslag til forskrift som krever at minst 90 prosent av energibruken på...

Minneord Trond Sæternes Paulsen

Publisert 13.03.2009 Industri

Det er med stor sorg vi nylig mottok budskapet om at advokat Trond S. Paulsen etter et...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies