• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Havbruk > #MerAv seminar, Oslo

#MerAv seminar, Oslo

Publisert 03.01.2024 av Øyvind André Haram

Sjømat Norge, Havbruk, Kalenderen

Start9. februar 2024
kl. 10:00

Avslutning9. februar 2024
kl. 14:00

StedNæringslivets hus, Oslo

Meld deg på her!

Hva kan vi gjøre for å øke inntaket av mer sunn mat? Sjømat Norge har i flere år vært med i intensjonsavtalen. Målet er å øke inntaket av grove kornprodukt, frukt og grønt samt mer sjømat med 25 prosent. Hva kan vi gjøre for å nå målene? Bli med på seminar i Oslo.

#MerAv kampanjen har som mål å få nordmenn til å spise mer av sjømat, grove kornprodukt samt frukt og grønnsaker.

10.00 – 10.10          Registrering

10.10 – 10.20          Velkommen til #MerAv – seminar v/Gunnar Bakke (BKLF) og Trude H Nordli, Sjømat Norge

10.20 – 10.40          Anbefalinger om kostnadseffektive tiltak for å øke etterlevelsen av kostholdsrådenev/leder Geir Sverre Braut, Høyskolen på Vestlandet, Stavanger Universitetssykehus

10.40 – 11.00          NNR- hva er status og hvordan skal dette implementeres i kostholdsrådene v/ Ole Berg, Helsedirektoratet

11.00 – 11.40          Lunsj  

11.40 – 12.00          Hvilke virkemidler bruker Kiwi for å få folk til å spise MerAv grovt grønt og blått?                                                           v/Elisabeth Christine Moe, kategorisjef bakevarer/fersk fisk, og Henriette Gran Nyhus, kategoriansvarlig frysevarer

12.00 – 12.20          Presentasjon av forbruksutvikling på frukt og grønnsaker – 5 a day Europe v/ Tore Angelsen, Analysesjef i Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG)

12.20 – 12.45          Årets kantinekonkurranse for #MerAv v/Iselin Sagen (OFG)

12.50 – 13.00          Pause

13.00 – 14.00          Intensjonsavtalens utmerkelser v/ Ingvild Kjerkol, Helse- og omsorgsminister


Vil du lese mer?

Frokostmøte: Fiskefôr en forutsetning….

Publisert 03.01.2024 Sjømat Norge Havbruk Kalenderen

Sjømat Norge har den glede å invitere deg til et spennende frokostmøte i Oslo om fiskefôr. Utgangspunktet...

Endring i regulering fangst kongekrabbe

Publisert 03.01.2024 Sjømat Norge Havbruk Kalenderen

Her er Sjømat Norges svar på høring om snøkrabbereguleringer for 2025.

Færre fisk dør i merdene

Publisert 03.01.2024 Sjømat Norge Havbruk Kalenderen

Dødlighetstallene i havbruk synker sammenlignet med fjorårets fire første måneder.

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies