• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Havbruk > #MerAv seminar, Oslo

#MerAv seminar, Oslo

Publisert 03.01.2024 av Øyvind André Haram

Sjømat Norge, Havbruk, Kalenderen

Start9. februar 2024
kl. 10:00

Avslutning9. februar 2024
kl. 14:00

StedNæringslivets hus, Oslo

Meld deg på her!

Hva kan vi gjøre for å øke inntaket av mer sunn mat? Sjømat Norge har i flere år vært med i intensjonsavtalen. Målet er å øke inntaket av grove kornprodukt, frukt og grønt samt mer sjømat med 25 prosent. Hva kan vi gjøre for å nå målene? Bli med på seminar i Oslo.

#MerAv kampanjen har som mål å få nordmenn til å spise mer av sjømat, grove kornprodukt samt frukt og grønnsaker.

10.00 – 10.10          Registrering

10.10 – 10.20          Velkommen til #MerAv – seminar v/Gunnar Bakke (BKLF) og Trude H Nordli, Sjømat Norge

10.20 – 10.40          Anbefalinger om kostnadseffektive tiltak for å øke etterlevelsen av kostholdsrådenev/leder Geir Sverre Braut, Høyskolen på Vestlandet, Stavanger Universitetssykehus

10.40 – 11.00          NNR- hva er status og hvordan skal dette implementeres i kostholdsrådene v/ Ole Berg, Helsedirektoratet

11.00 – 11.40          Lunsj  

11.40 – 12.00          Hvilke virkemidler bruker Kiwi for å få folk til å spise MerAv grovt grønt og blått?                                                           v/Elisabeth Christine Moe, kategorisjef bakevarer/fersk fisk, og Henriette Gran Nyhus, kategoriansvarlig frysevarer

12.00 – 12.20          Presentasjon av forbruksutvikling på frukt og grønnsaker – 5 a day Europe v/ Tore Angelsen, Analysesjef i Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG)

12.20 – 12.45          Årets kantinekonkurranse for #MerAv v/Iselin Sagen (OFG)

12.50 – 13.00          Pause

13.00 – 14.00          Intensjonsavtalens utmerkelser v/ Ingvild Kjerkol, Helse- og omsorgsminister


Vil du lese mer?

Miljøteknologiordning uten tilstrekkelig fleksibilitet

Publisert 03.01.2024 Sjømat Norge Havbruk Kalenderen

Det er bra at regjeringen har lyttet til høringsinnspillene og ikke satt krav til oppsamling av organisk...

Forskrift om utslippsfrie fartøy. Sjømat Norge advarer mot for rask innfasing

Publisert 03.01.2024 Sjømat Norge Havbruk Kalenderen

Regjeringen har sendt på høring et forslag til forskrift som krever at minst 90 prosent av energibruken på...

Minneord Trond Sæternes Paulsen

Publisert 03.01.2024 Sjømat Norge Havbruk Kalenderen

Det er med stor sorg vi nylig mottok budskapet om at advokat Trond S. Paulsen etter et...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies