Hva kan vi gjøre for å øke inntaket av mer sunn mat? Sjømat Norge har i flere år vært med i intensjonsavtalen. Målet er å øke inntaket av grove kornprodukt, frukt og grønt samt mer sjømat med 25 prosent. Hva kan vi gjøre for å nå målene? Bli med på seminar i Oslo.

10.00 – 10.10 Registrering
10.10 – 10.20 Velkommen til #MerAv – seminar v/Gunnar Bakke (BKLF) og Trude H Nordli, Sjømat Norge
10.40 – 11.00 NNR- hva er status og hvordan skal dette implementeres i kostholdsrådene v/ Ole Berg, Helsedirektoratet
11.00 – 11.40 Lunsj
11.40 – 12.00 Hvilke virkemidler bruker Kiwi for å få folk til å spise MerAv grovt grønt og blått? v/Elisabeth Christine Moe, kategorisjef bakevarer/fersk fisk, og Henriette Gran Nyhus, kategoriansvarlig frysevarer
12.00 – 12.20 Presentasjon av forbruksutvikling på frukt og grønnsaker – 5 a day Europe v/ Tore Angelsen, Analysesjef i Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG)
12.20 – 12.45 Årets kantinekonkurranse for #MerAv v/Iselin Sagen (OFG)
12.50 – 13.00 Pause
13.00 – 14.00 Intensjonsavtalens utmerkelser v/ Ingvild Kjerkol, Helse- og omsorgsminister
Vil du lese mer?
Regjeringen har sendt på høring et forslag til forskrift som krever at minst 90 prosent av energibruken på...
Vi vet at sjømatnæringen er kompleks. Derfor inviterer Sjømat Norge til Sjømatskolen. Et frokostseminar for de som...
Hanna Bakke-Jensen (30) blir ny sekretariatsleder av Biomarint forum. Hun er i dag rådgiver i Norges Fiskarlag og...