Helsetema har aldri vært mer dominerende i offentlig oppmerksomhet enn i dag. For sjømatnæringen har dette meget stor betydning. Det er samtidig avgjørende at nok og korrekt kunnskap kommer frem, samt at FoU på området innrettes slik at den bidrar til å dokumentere viktige faktorer knyttet til Sjømat og helse.
Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond (FHF) arrangerer et seminar tirsdag 13. desember 2011 der temaet settes på dagsordenen, og vil bli bredt belyst.
Seminaret vil være en viktig arena for fiskeri- og havbruksnæringen i Norge fordi den produserer sunne og næringsrike produkter som bør inngå i det daglige kostholdet, skriver FHF på sine nettsider.
Vil du lese mer?
Bærekraftig produsert mat fra havet er et viktig bidrag i arbeidet for å nå våre klimaforpliktelser. Havbruksnæringen...
Årsmøtet til Sjømat Nore Havbruk Vest finner sted på Solstrand Hotell & Bad fredag 13. februar kl....
Arbeidsmiljøloven gjelder for dykkervirksomhet i havbruk. Sjømat Norge minner om at Landsorganisasjonen i Norge, Norsk Sjømannsforbund og...