• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > Mer fakta om norsk laks

Mer fakta om norsk laks

Publisert 18.01.2011 av Sjømat Norge

Sjømat Norge

Norge er verdens største produsent av atlantisk laks. Havbruk skaper verdier, kunnskap og arbeidsplasser langs kysten og er en bærebjelke i mange kystsamfunn.

Norsk laks er samtidig underlagt streng kontroll både i produksjonsfasen og som ferdig produkt, slik at hensyn knyttet til miljøpåvirkning og mattrygghet er ivaretatt.

På Laksefakta finner du svar på spørsmål av typen:

– Hvem overvåker innholdet i laksen?
– Hva består fôret av?
– Hva bestemmer om fisken har det bra, og hvilke regler gjelder?
– Hva er lakselus?
– Hvilke næringsstoffer inneholder laksen?
– Hvordan kan vi være sikre på at maten er trygg?
– Forurenser havbruk fjordene?
– Hva betyr laksen for norsk økonomi?

Les mer på Laksefakta.no


Vil du lese mer?

Havbruksmøte i nord 2025

Publisert 18.01.2011 Sjømat Norge

Velkommen til høstmøtet!

Svært viktige forskningsmidler

Publisert 18.01.2011 Sjømat Norge

Sjømat Norge roser regjeringen for mer penger til fiskeriforskning i revidert statsbudsjett.

Sjømaten er den del av klimaløsningen

Publisert 18.01.2011 Sjømat Norge

Sjømat som del av klimaløsningen

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies