• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > Lyst til å møte en laksesamurai?

Lyst til å møte en laksesamurai?

Publisert 27.02.2011 av Sjømat Norge

Sjømat Norge

Sushi er en av verdens store mattrender og ikke minst en flere tusen år lang tradisjon. Laks i sushi har derimot langt i fra like lang fartstid. Det hele startet som en norsk oppfinnelse på 80-tallet. Entusiaster fulle av pågangsmot fikk med seg skeptikere og dro til Japan for å overbevise japanerne. 

Arne Hjeltnes har fulgt i fotevarene til de norske laksesamuraiene. På Tv2 mandag 28. februar kan du se hvordan "Prosjekt Japan" som idé om alternativ bruk av råvarer, har ført til et eksporteventyr verd flere milliarder kroner i året. Programmet viser også hvordan sushibølgen fortsetter sin seiersgang rundt i verden, alltid med norsk laks med på lasset, i mange markeder også med norsk laks i førersetet.

Slå på TV2 mandag 28. februar kl. 20.00 og få med deg hele historien i dette reisebrevet med Arne Hjeltnes som guide.

Les mer her: http://www.seafood.no/Forside/Nyheter/Vis+artikkel?key=76294


Vil du lese mer?

Japanske sjømatorganisasjoner besøker Norge  

Publisert 27.02.2011 Sjømat Norge

Japanske sjømatorganisasjoner besøker Norge for å styrke samarbeidet.

Valg 2025 – Hva nå?

Publisert 27.02.2011 Sjømat Norge

Valg 2025: Slik påvirkes sjømatnæringen

Hva er bærekraftig fôr? 

Publisert 27.02.2011 Sjømat Norge

Nytt rammeverk presentert på Aqua Nor.

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies