Alle aktørene rekrutterer fra VG1 Restaurant og matfag.
Et samarbeid med matfagene mener jeg er naturlig. Vi har mange av de samme utfordringene – både på bedrifts-, rekrutterings- og utdanningssiden. Vi ser også at vi henvender oss mye til samme målgruppe. Ved å samle kreftene, vil fokuset på våre fag kunne bli enda sterkere, sier fagsjef i NHO Reiseliv Veronika Vian. Ved å fortsette parallellsesjonene som vi hadde på Landskonferansen vil vi fortsatt ivareta fokuset og særpreget for våre fag, inkludert reiselivs- og resepsjonsfagene, sier Vian.
Det er all grunn til å glede seg til den nye konferansen!
Hvem er konferansen for?
Konferansen har som mål å samle aktører som er opptatt av rekruttering, utdanning og kompetanseutvikling innen hotell, restaurant, reiseliv og matvareindustrien.
– Ledere, mellomledere, personal- og opplæringsansvarlige i bedriftene
– Daglig ledere og styreledere i opplæringskontorene
– Faglærere og rådgivere
– Medlemmer i faglige råd, prøve- og yrkesopplæringsnemnder
– Samarbeidspartnere i stat og fylkeskommune
Hva ønsker vi å oppnå?
Konferansen er nasjonalarena for læring, kompetansebygging og erfaringsutveksling. Her kan du knytte kontakter og fremme samarbeid mellom skole og arbeidsliv.
For mer informasjon og program klikk her.
Velkommen til Landskonferansen!
Vil du lese mer?
Årsmøte for Havbruk Vest arrangeres på Solstrand Hotel & Bad 7. februar.
Sjømat Norge søker flere medarbeidere. Vi er på jakt etter en kommunikasjonssjef og en fagsjef industri.
Sjømat Norge ønsker alle et godt sjømatår 2025.