• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > Kurs i rømmingssikring for settefiskprodusenter

Kurs i rømmingssikring for settefiskprodusenter

Publisert 18.12.2008 av Sjømat Norge

Sjømat Norge

Kurset blir arrangert den 9. og 10. februar på det nye Clarion Hotel Bergen Airport, som ligger på Flesland – bare et par minutters gange fra flyplassterminalen.

Målgruppen for kurset er alle som har ansvar for daglig oppfølging av fisken i settefiskanlegget, og for teknisk personell, samt for de som har ansvar for kvalitetssystemer og oppfølging av disse.

Det er satt av mye tid til diskusjon og gruppearbeid, og tre ulike representanter for oppdretterne vil fortelle om arbeidet de har gjort i forhold til rømmingssikring. I tillegg vil Fiskeridirektoratet si litt om smoltoffensiven, og om nye faktaark og sjekklister som er utarbeidet basert på erfaringer fra denne.

Leder for rømmingskommisjonen, Lars Andre Dahle, vil oppsummere erfaringer fra rømmingstilfeller som har vært, og FHL vil fortelle om arbeidet med rømmingssikring og viktigheten av god kommunikasjon i hverdagen og når “uhellet er ute”. Vi inviterer også til diskusjon omkring hva vi skal legge i begrepet “god beredskap” på settefiskanlegget. Se for øvrig vedlagt program.

Kurset er ment å kunne være med å bidra til å oppfylle kravet som stilles i Akvakulturdriftsforskriften`s kap 2 §6,der det blant annet står at ansvarlig for driften skal inneha nødvendig kunnskap for å hindre, oppdage og begrense rømming av fisk. Kursbevis utdeles etter gjennomført kurs.

Pris
Kurset er gratis for FHL medlemmer, men hotellutgifter som dagpakke, middag og overnatting, må dekkes av den enkelte (prisene er oppgitt i påmeldingsskjemaet). Det tas forbehold om mindre endringer i prisene på dagpakkene.
Ikke-medlemmer kan delta mot en avgift på kr 3.000 pr pers.

Program og påmelding
Vedlagt er link til program og påmelding (se nedenfor).

Det er reservert 40 rom på hotellet, men vi må si fra oss disse ca 3 uker før arrangementet. Vær derfor tidlig ute hvis du ønsker overnatting!

Påmeldingsfrist er torsdag den 15. januar 2009.


Vil du lese mer?

Samfunnsoppdraget for bærekraftig fôr

Publisert 18.12.2008 Sjømat Norge

Bærekraftig produsert mat fra havet er et viktig bidrag i arbeidet for å nå våre klimaforpliktelser. Havbruksnæringen...

Årsmøte Havbruk Vest

Publisert 18.12.2008 Sjømat Norge

Årsmøtet til Sjømat Nore Havbruk Vest finner sted på Solstrand Hotell & Bad fredag 13. februar kl....

Arbeidstid for dykkere i havbruk

Publisert 18.12.2008 Sjømat Norge

Arbeidsmiljøloven gjelder for dykkervirksomhet i havbruk. Sjømat Norge minner om at Landsorganisasjonen i Norge, Norsk Sjømannsforbund og...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies