Samfunnsoppdraget om bærekraftig fôr, hvor Sjømat Norge er representert ved fagsjef industri Kristin Alnes, stilte spørsmålet under Aqua Nor sammen med Sjømatbedriftene.
Samfunnsoppdragets ekspertgruppe, ved Tor Eirik Homme fra Grieg Seafood, presenterte et foreløpig rammeverk for å evaluere bærekraft i fôr og fôrråvarer.
Fra Sjømat Norge deltok også administrerende direktør Geir Ove Ystmark i en panelsamtale om bransjens «Felles kamp for å styrke beredskap og matsikkerhet». I tillegg til Ystmark var statssekretær Even Tronstad Sagbakken og Robert Eriksson, i Sjømatbedriftene, med i panelsamtalen.
Sjømat Norge har tett koordinering og samarbeid med fiskefôrselskapene via Sektorgruppe fiskefôr.
Vil du lese mer?
Sjømat Norge: – Gledelig og viktig, men blir et tøft år for industrien. Norge og Russland er...
Sjømat Norge mener at når det legges opp til en forsterket kvantumskontroll, kan ikke myndighetene unnlate å...
Bærekraftig produsert mat fra havet er et viktig bidrag i arbeidet for å nå våre klimaforpliktelser. Havbruksnæringen...