Første del av arrangementet er medlemsinterne møter, mens årskonferansen og generalforsamlingen er åpne for alle registrerte deltakere:
5. april kl. 19.30 inviteres medlemmene til en sammenkomst på Museum Schøtstuene. Støttemedlemmer og studenter er også velkomne til denne sammenkomsten.
6. april kl 0900 – 1200: Interne medlemsmøter for hhv industri og havbruk.
6. april kl 1200: Felles lunsj for alle deltakere.
6. april kl. 1300-1800: Årskonferansen Les mer: Duket for sjømatdetbatt
6. april kl. 1930: Festmiddag.
7. april kl. 09.00 – 12.00: Sjømat Norges Generalforsamling
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
13:00-13:25
Inger-Marie Sperre, styreleder Sjømat Norge i samtale med Christian Borch.
13:25-13:50
Per Sandberg, statsråd Nærings- og fiskeridepartementet:
Økt sjømatproduksjon og verdiskaping – myndighetene bidrar
13:50-14:10
Harald Serck-Hanssen, konserndirektør i DnB:
Sjømatsektoren – en stadig mer sentral aktør i norsk næringsliv
14:10-14:30
Kristin Skogen Lund, adm dir NHO:
Hva skulle vi gjort uten havet?
14:30-15:00 Spørsmål og kommentarer
15:00-15:30 Pause (30 min.)
15:30-15:50
Ulf Sverdrup, direktør Norsk Utenrikspolitisk Institutt:
Interessekonflikter i norsk handelspolitikk – hva dette betyr for norsk sjømatnæring
15:50-16:05
Kjell Ingebrigtsen, leder Norges Fiskarlag:
Sjømatalliansen – hånd i hånd for å sikre markedsadgangen for norsk sjømat
16:05-16:35 Pause (30 min.)
16:35-17:45 Politisk debatt. Panel: Styreleder Inger-Marie Sperre, statsråd Per Sanderg (Frp), Geir Pollestad (Sp), Frank Bakke-Jensen (H), Line Henriette Hjemdal (KrF), Ingrid Heggø (Ap), Pål Farstad (V) og Torgeir Knag Fylkesnes (SV).
17:45-18:00
Fredrik Hald,
Lerøy Seafood
20.00
En uforglemmelig festaften med havets delikatesser!
Vil du lese mer?
Stortinget har sluttet seg til et bredt forlik om fremtidig regulering av havbruksnæringen
Sjømat Norges styreleder, Line Ellingsen, er valgt inn som visepresident i NHO.
Stadig mer teknologitunge sjøanlegg innen havbruk stiller nye krav til sikker og stabil strømforsyning. For å møte...