Det nærmer seg årskonferanse og generalforsamling i Sjømat Norge. Arrangementet går av stabelen i Bergen til uka, og så langt har rekordmange representanter fra medlemsselskapene meldt seg på.

– Vi gleder oss til å samles i Bergen, der det som vanlig blir satt av mye tid til debatt både i forbindelse med medlemssakene og under den åpne årskonferansen på onsdag, sier adm. direktør Geir Ove Ystmark.

Årskonferansen byr på en rekke gode foredragsholdere. Møteleder er Christian Borch, prisbelønt journalist, forfatter og kjent nyhetsanker fra NRK. Borch skal også lede den politiske debatten på onsdag ettermiddag, der et bredt panel skal diskutere rykende aktuelle sjømattema.

I panelet deltar Sjømat Norges styreleder Inger-Marie Sperre, statsråd Per Sandberg (Frp) og næringspolitikerne Geir Pollestad (Sp), Frank Bakke-Jensen (H), Line Henriette Hjemdal (KrF), Ingrid Heggø (Ap), Pål Farstad (V) og Torgeir Knag Fylkesnes (SV).

– Vi legger opp til at medlemsbedriftene deltar aktivt i debatten med spørsmål fra salen, sier Ystmark, som håper på en engasjerende og interessant debatt om viktige tema.

NUPI-sjef Ulf Sverdrup og professor Frode Nilssen fra Nord Universitet vil dessuten sitte på første benk i tilfelle det er behov for saksopplysninger eller korrigeringer.

Arrangementet i Bergen starter allerede tirsdag 5. april med interne medlemsmøter i organisasjonen. Onsdag er i hovedsak satt av til den åpne årskonferansen, og torsdag 7. april er viet den formelle generalforsamlingen med ordinære saker og valg.

– Vi befinner oss i en tid der alle snakker om nye næringer og behov for vekst og utvikling. Sjømat er en næring som er svært viktig i dag, og som så avgjort blir enda viktigere i morgendagens Norge. Derfor er det flott å kunne invitere til sjømatsamling i Bergen, og vi ser fram til gode debatter og formelle og uformelle samtaler i uka som kommer, sier Ystmark.

 

Vil du vite mer?

 
Geir Ove Ystmark
Geir Ove Ystmark
Administrerende direktør
Mobil: 481 27 155
Øyvind André Haram
Øyvind André Haram
Kommunikasjonssjef
Mobil: 908 81 591

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Ny mateksportforskrift

Kuttet fraværet i fjor, er med på IA-prosjekt i år

Nytt helsesertifikat

Millioner til opplæringsprogram

Sjømat Norge søker rådgiver havbruk

Endeleg havbrukstekniker

Verdens første helelektriske oppdrettsanlegg

Bred enighet om skatteregime

Covid 19 påvirker ikke sjømaten