• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > Filet av oppdrettstorsk – holdbarhet og kvalitet

Filet av oppdrettstorsk – holdbarhet og kvalitet

Publisert 19.11.2008 av Sjømat Norge

Sjømat Norge

 

Målet i prosjektet er å dokumentere holdbarhet til filetstykninger av oppdrettstorsk under lagring kjølt med is.

Det er også et mål i prosjektet å utføre analyser som bedre kan dokumentere hvilke kjemiske og mikrobiologiske faktorer som eventuelt kan forklare forskjell i holdbarhet og kvalitet sammenlignet med filet av villfanget torsk.

Prosjektet starter opp nå i november ved at det tas ut filet fra ordinær filetproduksjon som fraktes til Nofima Marin i Tromsø for analyse.  Prosjektet er finansiert av FHF og gjennomføres av Nofima Marin i samarbeid med Filetforum. Produksjon foregår hos Gunnar Klo AS og torsken er oppdrettet av Norfra AS.  


Vil du lese mer?

Samfunnsoppdraget for bærekraftig fôr

Publisert 19.11.2008 Sjømat Norge

Bærekraftig produsert mat fra havet er et viktig bidrag i arbeidet for å nå våre klimaforpliktelser. Havbruksnæringen...

Årsmøte Havbruk Vest

Publisert 19.11.2008 Sjømat Norge

Årsmøtet til Sjømat Nore Havbruk Vest finner sted på Solstrand Hotell & Bad fredag 13. februar kl....

Arbeidstid for dykkere i havbruk

Publisert 19.11.2008 Sjømat Norge

Arbeidsmiljøloven gjelder for dykkervirksomhet i havbruk. Sjømat Norge minner om at Landsorganisasjonen i Norge, Norsk Sjømannsforbund og...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies