• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > Filet av oppdrettstorsk – holdbarhet og kvalitet

Filet av oppdrettstorsk – holdbarhet og kvalitet

Publisert 19.11.2008 av Sjømat Norge

Sjømat Norge

 

Målet i prosjektet er å dokumentere holdbarhet til filetstykninger av oppdrettstorsk under lagring kjølt med is.

Det er også et mål i prosjektet å utføre analyser som bedre kan dokumentere hvilke kjemiske og mikrobiologiske faktorer som eventuelt kan forklare forskjell i holdbarhet og kvalitet sammenlignet med filet av villfanget torsk.

Prosjektet starter opp nå i november ved at det tas ut filet fra ordinær filetproduksjon som fraktes til Nofima Marin i Tromsø for analyse.  Prosjektet er finansiert av FHF og gjennomføres av Nofima Marin i samarbeid med Filetforum. Produksjon foregår hos Gunnar Klo AS og torsken er oppdrettet av Norfra AS.  


Vil du lese mer?

Økt USA-toll rammer norsk sjømat 

Publisert 19.11.2008 Sjømat Norge

I natt ble det avklart at USA innfører 15% toll på import fra Norge.

Klok tenkepause om CO2-fritaket 

Publisert 19.11.2008 Sjømat Norge

Regjeringen utsetter avviklingen av CO₂-fritaket for fiske i fjerne farvann til 2026.

Skatteseminar med PWC og Sjømat Norge

Publisert 19.11.2008 Sjømat Norge

Velkommen til skatteseminar mandag 18. august 2025 i Trondheim.

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies