Et vellykket webinar om sjømatsvinn


Publisert 29.10.2020 av Tarjei Svalbjørg Sjømat Norge Miljø og Helse

27. Oktober avhold Sjømat Norge et vellykket webinar om matsvinn i sjømatnæringen med dyktige innledere fra Sjømat Norge, SINTEF, Lerøy og Mattilsynet.

Deltakerne inkluderte både bedrifter som allerede er godt involvert i matsvinnsarbeidet og flere som søkte mer informasjon om bransjeavtalen for å kutte matsvinn.

Vedlagt under «Relatert info» ligger alle presentasjonene som ble holdt under møtet.

Les mer om sjømatnæringens matsvinnsarbeid her. 

 

 

Vil du vite mer?

 
Lone Flyvholm
Lone Flyvholm
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 986 62 017

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Riktig vei, men rom for flere

Statsministeren løftet frem sjømat i havpanelet

Medlemsmøte for hvitfisksektoren

Webinar: Sjømatnæringen og brexit

Sjømat Norge søker regionsjef

Livestream: Sjømatnæringen og Europa

Regulering av kongekrabbefangst i 2021

Standarder for økt fiskevelferd

– En tapt mulighet om vi ikke griper sjansen til å skape flere arbeidsplasser

Generalforsamling i Sjømat Norge 2021