Et vellykket webinar om sjømatsvinn


Publisert 29.10.2020 av Tarjei Svalbjørg Sjømat Norge Miljø og Helse

27. Oktober avhold Sjømat Norge et vellykket webinar om matsvinn i sjømatnæringen med dyktige innledere fra Sjømat Norge, SINTEF, Lerøy og Mattilsynet.

Deltakerne inkluderte både bedrifter som allerede er godt involvert i matsvinnsarbeidet og flere som søkte mer informasjon om bransjeavtalen for å kutte matsvinn.

Vedlagt under «Relatert info» ligger alle presentasjonene som ble holdt under møtet.

Les mer om sjømatnæringens matsvinnsarbeid her. 

 

 

Vil du vite mer?

 
Lone Flyvholm
Lone Flyvholm
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 986 62 017

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Konkurransekraft for fremtidens havbruksnæring – ny havbruksstrategi

Spørsmål og svar om taksonomien

Hvorfor bør gravide spise sjømat?

Nå kommer de nye lærlingene

Sjømatnæringen og EUs taxonomi

Nygaard Grøntvedt ny regionsjef i Sjømat Norge

Legemidler er fremdeles viktig i lusebehandling

Arbeidstilsynet: Fiskeindustrien tar smittevern på alvor

Forslag på nytt styre for Sjømat Norge

Skiskytterdronningen og klimakampen