• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Industri > Enighet om rekeprisene

Enighet om rekeprisene

Publisert 08.05.2009 av Sjømat Norge

Industri

Det ble oppnådd enighet om å videreføre gjeldende minstepriser for ferske råreker til pilling med kr 11,00 pr. kg, for rekefangster med en gjennomsnittstørrelse på over 220 stk pr. kg.

For kokte reker til produksjon av handpillede reker i lake, justeres minsteprisen ned med
kr 2,00 til ny pris kr 28,00 pr. kg, for fangster med gjennomsnittstørrelse over 120 stk pr. kg.

For fangster med lavere gjennomsnittstørrelse, videreføres minsteprisene etter en størrelsesgradert skala med kr 23,00, 17,00, 16,00 og 14,00 pr. kg.

For ferske kokte skallreker som pakkes og videreselges til konsum som skallreke, videreføres gjeldende minstepris på kr 42,00 pr. kg fram til 15. juni 2009, hvoretter det i to måneder skal anvendes en minstepris på kr 46,00. Sistnevnte sommerpris er kr 6,00 lavere enn i 2008, men perioden for sommerpriser er utvidet i 2009.


Vil du lese mer?

HMS – konferansen 2026

Publisert 08.05.2009 Industri

Dato er satt – det er bare å legge inn i kalender. Programmet blir lagt ut her...

– Vi har et forbedringspotensial

Publisert 08.05.2009 Industri

Miljødirektoratets tilsynsaksjon viser tydelig at vi kan bli bedre, sier Sjømat Norge og Sjømatbedriftene.

Klart for lokale forhandlinger

Publisert 08.05.2009 Industri

Årets mellomoppgjør er vedtatt av LO/YS. Det betyr at lokale forhandlinger kan starte.

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies