• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Havbruk > Endring i biomasse- og lakselusrapportering

Endring i biomasse- og lakselusrapportering

Publisert 28.12.2011 av Sjømat Norge

Havbruk

Endringene innebærer blant annet:

  • Rapportering av lakselus: Ukentlig og nytt skjema.
  • Rapportering av biomasse: Fortsatt månedlig, men nytt skjema.

I dag foregår den månedlige rapportering av biomasse – og lakselusdata via Altinn på ètt skjema. Fra 09. Januar 2012 vil rapporteringen av biomasse og lakselus for 2012, foregå på to separate skjema. Innsendelsesfrekvens for rapportering av lakselus blir endret fra månedlig til ukentlig.

Klikk på lenkene nedenfor til Fiskeridirektoratet og Mattilsynet for utfyllende informasjon


Vil du lese mer?

Miljøteknologiordning uten tilstrekkelig fleksibilitet

Publisert 28.12.2011 Havbruk

Det er bra at regjeringen har lyttet til høringsinnspillene og ikke satt krav til oppsamling av organisk...

Forskrift om utslippsfrie fartøy. Sjømat Norge advarer mot for rask innfasing

Publisert 28.12.2011 Havbruk

Regjeringen har sendt på høring et forslag til forskrift som krever at minst 90 prosent av energibruken på...

Minneord Trond Sæternes Paulsen

Publisert 28.12.2011 Havbruk

Det er med stor sorg vi nylig mottok budskapet om at advokat Trond S. Paulsen etter et...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies