Sjømat Norge inviterer landanlegg (settefisk, stamfisk) til kurs i rømmingssikring i Bergen 10. november
Se tid, sted og påmelding

Kurset er praktisk rettet med gjennomgang av konkrete rømmingshendelser, og egner seg for alle ledd i selskapene.

I tillegg blir det fokus på regelverk og beredskap. Det blir også gruppearbeid med aktuelle hendelser.

Vil du vite mer?

 
Trude H. Nordli
Trude H. Nordli
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 975 37 319

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Fakta om «dødsalgen»

Rammen for lokale forhandlinger

Statsminister med hjerte for sjømat

Enklere rutiner for sjømateksport fra 21. mai

Landskonferansen restaurant og matfag

Medlemsmøte Industri

Resultatet av tariffoppgjøret 2019

Stine styrker Sjømat Norge i nord

Hvilke miljøfotavtrykk bør være fra sjømat?

Mindre rømt fisk i elvene