• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > 80 deltok på kurs i rømmingssikring

80 deltok på kurs i rømmingssikring

Publisert 17.02.2009 av Sjømat Norge

Sjømat Norge

Kurset ble  arrangert på Clarion Hotel Bergen Airport. Deltakere var i hovedsak personell med ansvar for daglig oppfølging av fisk i settefiskanlegg, kvalitetsansvarlige og teknisk personell.

I tillegg til foredrag og presentasjoner ble det brukt en del tid på gruppearbeid, bl.a. med orientering fra oppdrettsbedrifter om hvordan det jobbes systematisk med rømmingssikring i virksomheten.

Fiskeridirektoratet bidro med informasjon om smoltoffensiven og nye faktaark og sjekklister som er utarbeidet basert på erfaringer fra denne.

Leder for rømmingskommisjonen, Lars Andre Dahle, oppsummerte erfaringer fra rømmingstilfeller som har vært, og FHL orienterte om arbeidet med rømmingssikring og viktigheten av god kommunikasjon i hverdagen og når “uhellet er ute”.

Presentasjoner fra kurset kan lastes ned nedenfor.
 


Vil du lese mer?

Økt USA-toll rammer norsk sjømat 

Publisert 17.02.2009 Sjømat Norge

I natt ble det avklart at USA innfører 15% toll på import fra Norge.

Klok tenkepause om CO2-fritaket 

Publisert 17.02.2009 Sjømat Norge

Regjeringen utsetter avviklingen av CO₂-fritaket for fiske i fjerne farvann til 2026.

Skatteseminar med PWC og Sjømat Norge

Publisert 17.02.2009 Sjømat Norge

Velkommen til skatteseminar mandag 18. august 2025 i Trondheim.

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies