Kurset ble arrangert på Clarion Hotel Bergen Airport. Deltakere var i hovedsak personell med ansvar for daglig oppfølging av fisk i settefiskanlegg, kvalitetsansvarlige og teknisk personell.
I tillegg til foredrag og presentasjoner ble det brukt en del tid på gruppearbeid, bl.a. med orientering fra oppdrettsbedrifter om hvordan det jobbes systematisk med rømmingssikring i virksomheten.
Fiskeridirektoratet bidro med informasjon om smoltoffensiven og nye faktaark og sjekklister som er utarbeidet basert på erfaringer fra denne.
Leder for rømmingskommisjonen, Lars Andre Dahle, oppsummerte erfaringer fra rømmingstilfeller som har vært, og FHL orienterte om arbeidet med rømmingssikring og viktigheten av god kommunikasjon i hverdagen og når “uhellet er ute”.
Presentasjoner fra kurset kan lastes ned nedenfor.
Vil du lese mer?
Sjømat Norges årsarrangement 2026 avholdes i Trondheim. Hold av datoene. Påmeldingslenke og mer informasjon kommer!
Regjeringen har sendt på høring et forslag til forskrift som krever at minst 90 prosent av energibruken på...
Vi vet at sjømatnæringen er kompleks. Derfor inviterer Sjømat Norge til Sjømatskolen. Et frokostseminar for de som...