Næringen møtte Sjøfartsdirektøren


Publisert 17.04.2018 av Are Kvistad Sjømat Norge Havbruk Teknologi og service

Den 16. april hadde Sjømat Norge sitt første møte i det som skal bli vårt årlige møte med Sjøfartsdirektøren.

BILDET: Dave Ole Eidet (fra v.), Elisabeth Vågen, Arild Rød, Oe Morten Fureli, Tor Anders Elvegård, sjøfartsdirektør Olav Akselsen, Geir Ove Ystmark, Lars Alvestad, Yngve Folven Bergesen, Torbjørn Havnerås, Kåre Molvær


Det sjøfartsfaglige området har blitt tydeligere i havbruksnæringen. Det å ha god kjennskap og relasjon til Sjøfartsdirektoratet blir derfor stadig viktigere for medlemmer i Sjømat Norge.

Denne gang ble mye av møtet brukt til å gi innsikt i hverandres organisasjoner og overordnede fokusområder. I tillegg sto bl.a. Sjøfartsdirektoratets fokus på sikkerhetssytingssystemer for mindre lasteskip og operasjonelle forhold, fremtidig regulering av havbruksnæringen, tilsynsansvar, og kvalifikasjonskrav til mannskap på arbeids- og servicebåter på agendaen.

I tillegg til administrasjonen, stilte Sjømat Norge med Dave Ole Eidet i Marinus Aqua Service, Tor Anders Elvegård fra Nordlaks og Kåre Molvær fra Sølvtrans.

Slik vi ser det, har vi med dette lagt et meget godt grunnlag for et fruktbart og utviklende samarbeid mellom våre to organisasjoner fremover. Takk til Sjøfartsdirektøren og hans stab for et godt og fruktbart møte!

 

Vil du vite mer?

 
Mobil:

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Enighet i Næringskomiteen om kvotemeldingen – flere gjennomslag for fiskeindustrien. 

Kan sjømatnæringen forsyne Norge med mat dersom det blir krig?

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg

Ny NTP – blandet drops