• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Kalenderen > Workshop om kvalitet på hyse

Workshop om kvalitet på hyse

Publisert 19.01.2016 av Sjømat Norge

Kalenderen

Start9. februar 2016
kl. 10:00

StedTromsø

Meld deg på her!

Dette vil samle næringsaktører fra flåte og industri samt at aktører fra forvaltning, forskning og andre virkemiddelapparat vil også bli invitert til å delta, melder FHF.

Workshopen vil være todelt med 8-10 korte presentasjoner fra inustriaktører og forskere, deretter vil det bli diskusjoner rundt utfordringene næringen står ovenfor samt problemstillinger med tanke på fremtidig FoU satsing på hyse.


Vil du lese mer?

Ny leder i Biomarint forum

Publisert 19.01.2016 Kalenderen

Hanna Bakke-Jensen (30) blir ny sekretariatsleder av Biomarint forum. Hun er i dag rådgiver i Norges Fiskarlag og...

Sjømat Norge i finanskomiteen og næringskomiteen

Publisert 19.01.2016 Kalenderen

Sjømat Norge møtte i høringer i finanskomiteen og næringskomiteen i etterkant av fremleggelsen av statsbudsjettet for 2026....

Statsbudsjettet 2026: – Avgiftsøkninger som svekker konkurransekraften 

Publisert 19.01.2016 Kalenderen

Sjømat Norge er overrasket over at det legges frem forslag om nye avgifter på både havbruk og...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies