Et sunt kosthold i hverdagen kombinert med fysisk aktivitet er nøkkelen til bedre helse. Norske helsemyndigheter har satt et ambisiøst mål: Innen 2021 skal befolkningen spise 20% mer frukt og bær, grønnsaker, grove kornprodukter og sjømat. Det krever godt samarbeid mellom myndighetene, matprodusentene og handelen. Nå inviterer vil til den andre workshopen der myndigheter, næring og handel kommer sammen for å diskutere konkrete tiltak for å nå målene som er satt.
Vel møtt til alle som har forpliktet seg til å bidra i arbeidet for #mergrovtgrøntogblått ved å signere intensjonsavtalen om tilrettelegging for et sunnere kosthold eller tilslutningsavtalen. Myndighetene, opplysningskontorene og Norges Sjømatråd er også viktige medspillere.
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?
Bærekraftig produsert mat fra havet er et viktig bidrag i arbeidet for å nå våre klimaforpliktelser. Havbruksnæringen...
Årsmøtet til Sjømat Nore Havbruk Vest finner sted på Solstrand Hotell & Bad fredag 13. februar kl....
Arbeidsmiljøloven gjelder for dykkervirksomhet i havbruk. Sjømat Norge minner om at Landsorganisasjonen i Norge, Norsk Sjømannsforbund og...