Sjømatnæringens leverandører blir stadig flere, og viktigere. 18.november stiller vi spørsmålet: Hva kan leverandørnæringen gjøre for å utvikle sjømaten i en ennå mer bærekraftig retning?
Like før adventstiden trår til, mens høststormene herjer ute og den første snøen kanskje har lagt seg? Hva er vel mer trivelig enn å samles på Norges beste hotell? Tradisjonen tro er Trondheim stedet når sjømatnæringens leverandører samler seg for å diskutere aktuelle problemstillinger. Hovedtema for årets konferanse blir innovasjon og bærekraft.
Les mer: Teknologi- og servicekonferansen 2021: – Vi må fortsette å gjøre en forskjell for klima
En rask gjennomgang av Sjømat Norges medlemmer viser at det er denne sektorgruppen som vokser mest. Marker datoen 18. november i din kalender og gled deg til et spennende program.
(Her kan du se hva du har å glede deg til når du kommer til Britannia og Trondheim)
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?
Sjømathandelen med USA preges fortsatt av stor uro.
Regjeringens havbruksmelding kan skape ekstra uro, mener Sjømat Norge.
Sjømat Norge har ansatt Caroline Lunde Ellingsen som ny fagsjef industri.