Sjømatnæringens leverandører blir stadig flere, og viktigere. 18.november stiller vi spørsmålet: Hva kan leverandørnæringen gjøre for å utvikle sjømaten i en ennå mer bærekraftig retning?
Like før adventstiden trår til, mens høststormene herjer ute og den første snøen kanskje har lagt seg? Hva er vel mer trivelig enn å samles på Norges beste hotell? Tradisjonen tro er Trondheim stedet når sjømatnæringens leverandører samler seg for å diskutere aktuelle problemstillinger. Hovedtema for årets konferanse blir innovasjon og bærekraft.
Les mer: Teknologi- og servicekonferansen 2021: – Vi må fortsette å gjøre en forskjell for klima
En rask gjennomgang av Sjømat Norges medlemmer viser at det er denne sektorgruppen som vokser mest. Marker datoen 18. november i din kalender og gled deg til et spennende program.
(Her kan du se hva du har å glede deg til når du kommer til Britannia og Trondheim)
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?
Mattilsynet og Helsedirektoratet trenger mer ressurser for å gi gode kostholdsråd til barn og unge.
Meldingens viktigste formål er å gjøre Norge bedre forberedt på kriser og krig.
– Min opplevelse er at vi jobber nå enda tettere på problemstillingene, sier Skaar Amthor.