SMAK 2020


Publisert 20.02.2020 av Karin Gammelsæter Sjømat Norge Miljø og Helse Kalenderen

Nå skjer det på Lillestrøm. Norges viktigste matmesse. Sjømat Norge er sterkt delaktig. Vi håper å se deg, kom gjerne innom #MerAv-standen!
Se tid, sted og påmelding

Dette er den viktigste møteplassen for matbransjen og storhusholdning (restaurant, catering og kantine).

Minst 30.000 besøkende er ventet til messen som arrangeres av Norges Varemesse på Lillestrøm. De fleste besøkende er beslutningstakere som kjøper inn til storhusholdning. Mao:

NÅR VI SKAL FÅ FLERE TIL Å SPISE FISK, KAN VI MØTE DEM HER! 

Hva gjør Sjømat Norge?

  • Medarrangør på seminaret #MerAv på tallerken 4. mars kl. 1200-1400
  • Deltar på #MerAv-standen alle dagene.
  • Gunn Knutsen holder foredrag om sjømat og helse 3. mars kl. 1200
  • Henrik Stenwig holder foredrag om sjømat og miljømessig bærekraft 3. mars kl. 1300
  • Kristin Langeland deltar i bærekraftstimen til Bocuse d’Or Norge 4. mars kl. 1300

Vi håper å se deg på Lillestrøm. Kom innom standen.

Gå til hjemmesiden til SMAK 2020 for mer informasjon om messen.

Vil du vite mer?

 
Gunn H. Knutsen
Gunn H. Knutsen
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 951 47 831

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg

Ny NTP – blandet drops

NMBU vant Sjømat Norges idé-konkurranse

Miljøseminar i Florø