Dette er den viktigste møteplassen for matbransjen og storhusholdning (restaurant, catering og kantine).
Minst 30.000 besøkende er ventet til messen som arrangeres av Norges Varemesse på Lillestrøm. De fleste besøkende er beslutningstakere som kjøper inn til storhusholdning. Mao:
NÅR VI SKAL FÅ FLERE TIL Å SPISE FISK, KAN VI MØTE DEM HER!
Hva gjør Sjømat Norge?
- Medarrangør på seminaret #MerAv på tallerken 4. mars kl. 1200-1400
- Deltar på #MerAv-standen alle dagene.
- Gunn Knutsen holder foredrag om sjømat og helse 3. mars kl. 1200
- Henrik Stenwig holder foredrag om sjømat og miljømessig bærekraft 3. mars kl. 1300
- Kristin Langeland deltar i bærekraftstimen til Bocuse d’Or Norge 4. mars kl. 1300
Vi håper å se deg på Lillestrøm. Kom innom standen.
Gå til hjemmesiden til SMAK 2020 for mer informasjon om messen.
Vil du vite mer?