Seminaret gir oppdatert informasjon om nasjonale og internasjonale erfaringer fra saltpartnerskap, samt siste nytt om merking av salt, den reviderte logoen og analyser av natrium i mat og urin. Videre får du smakebiter fra det pågående forskningsprosjektet på saltreduksjon i spekepølser, smelteost og brød. Du får også oppdateringer fra serveringsbransjen, Forbrukerrådet, de ideelle organisasjonene og det nye nettverket for saltreduksjon (SaltNett) som er et felles nettverk for alle partnerne i Saltpartnerskapet.
Påmeldingsfrist 26. oktober. Se foreløpig program og mer informasjon i denne lenken: Påmelding til saltseminar
Partnerne i Saltpartnerskapet inviteres til å ha stand med smaksprøver på sine saltreduserte produkter i lunsjen, se mer info under faneark Informasjon.
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?
Årets høstmøte i Sjømat Norge havbruk nord, går denne høsten av stabelen i Bodø. Møtet vil vare...
Norge må vende blikket mer mot EU. – En vier ikke regelversarbeidet nok oppmerksomhet, sier Trond Davidsen.
Sjømat Norge er tydelige på hva havbruk kan gjøre for villaksen.