Seminaret gir oppdatert informasjon om nasjonale og internasjonale erfaringer fra saltpartnerskap, samt siste nytt om merking av salt, den reviderte logoen og analyser av natrium i mat og urin. Videre får du smakebiter fra det pågående forskningsprosjektet på saltreduksjon i spekepølser, smelteost og brød. Du får også oppdateringer fra serveringsbransjen, Forbrukerrådet, de ideelle organisasjonene og det nye nettverket for saltreduksjon (SaltNett) som er et felles nettverk for alle partnerne i Saltpartnerskapet.
Påmeldingsfrist 26. oktober. Se foreløpig program og mer informasjon i denne lenken: Påmelding til saltseminar
Partnerne i Saltpartnerskapet inviteres til å ha stand med smaksprøver på sine saltreduserte produkter i lunsjen, se mer info under faneark Informasjon.
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?
Hanna Bakke-Jensen (30) blir ny sekretariatsleder av Biomarint forum. Hun er i dag rådgiver i Norges Fiskarlag og...
Sjømat Norge møtte i høringer i finanskomiteen og næringskomiteen i etterkant av fremleggelsen av statsbudsjettet for 2026....
Sjømat Norge er overrasket over at det legges frem forslag om nye avgifter på både havbruk og...