• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Kalenderen > Seminar: Merking og sporing av laks

Seminar: Merking og sporing av laks

Publisert 10.06.2013 av Øyvind André Haram

Kalenderen

Start19. november 2013

Stadig økende kunnskap om laksens arvemateriale bidrar til at det i dag finnes tusenvis av genetiske markører som kan benyttes i slik sporing.

For å skille ulike fiskegrupper, eller villaks fra oppdrettslaks, kan det være aktuelt å klippe vekk fettfinnen. Men er det akseptabelt når det kommer til fiskevelferd? FHF Seminaret vil ikke ta stilling til om og hvordan merking og sporing eventuelt kan benyttes til ulike formål, men vil belyse mye av kunnskapsfronten når det gjelder denne problematikken.

Seminaret finner sted 19.- 20.november på Radisson Blu Airport, Gardermoen.

Programmet for seminaret finner du her.


Vil du lese mer?

Svært viktige forskningsmidler

Publisert 10.06.2013 Kalenderen

Sjømat Norge roser regjeringen for mer penger til fiskeriforskning i revidert statsbudsjett.

Sjømaten er den del av klimaløsningen

Publisert 10.06.2013 Kalenderen

Sjømat som del av klimaløsningen

Sjømat Norges høring til Havbruksmeldingen

Publisert 10.06.2013 Kalenderen

Havbruksmeldingen mangler konsekvensutredning på sentrale områder.  

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies