• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Organisasjon og arbeidsliv > Permitteringsperioden

Permitteringsperioden

Publisert 20.06.2008 av Sjømat Norge

Organisasjon og arbeidsliv

Fra  1. januar 2008 er det gitt følgende forskrift: “§ 1. Arbeidsgiver kan permittere utover begrensningen i lov om lønnsplikt under permittering § 3 (2) første ledd, likevel ikke utover 30 uker.

Dagpengeperioden utvides tilsvarende, jf. lov om folketryd § 4-7 andre ledd.” Det har stadig vært endringer i disse bestemmelsene. Man bør derfor alltid sjekke dette regelverket dersom det er aktuelt med permittering ut over 26 uker (lovens regel) i løpet av 18 måneder.  

 


Vil du lese mer?

Sjømat Norge i finanskomiteen og næringskomiteen

Publisert 20.06.2008 Organisasjon og arbeidsliv

Sjømat Norge møtte i høringer i finanskomiteen og næringskomiteen i etterkant av fremleggelsen av statsbudsjettet for 2026....

Statsbudsjettet 2026: – Avgiftsøkninger som svekker konkurransekraften 

Publisert 20.06.2008 Organisasjon og arbeidsliv

Sjømat Norge er overrasket over at det legges frem forslag om nye avgifter på både havbruk og...

Fremtidens matsystemer: Derfor må sjømaten få en nøkkelrolle

Publisert 20.06.2008 Organisasjon og arbeidsliv

Norge står foran en omfattende gjennomgang av hele matsystemet. I sitt høringsinnspill til regjeringens arbeid med «Fremtidens...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies