Én rømt fisk er én for mye. Havbruksnæringen har en nullvisjon for rømming og har de siste 20 årene jobbet systematisk med forskning, utvikling og tiltak. Arbeidet har gitt svært gode resultater.

En forutsetning for suksessen er planmessig forbedringsarbeid på alle områder, og godt samarbeid med fagmiljøer, utstyrsleverandører og myndighetene.

Last ned folder som presenterer arbeidet som er gjort over mange år.

 

Vil du vite mer?

 
Tarald Sivertsen
Tarald Sivertsen
Mobil: 90 54 65 75

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Avhengig av godt og velfungerende Mattilsyn

Tar grep for å bedre algeberedskapen

Kyst, fisk og framtid

Fiskeindustrien er feil adresse for avgiftsøkning

Krever regelendringer i kongekrabbebransjen

Årssamling Havbruk Vest

Vil rydde opp i fiskeindustrien

Medlemsmøte Havbruk Nord

Destruktive forslag for norsk havbruksnæring

Kven skal fiske kva?