Norway Seafood Festival


Publisert 29.12.2023 av Øyvind André Haram Sjømat Norge Kalenderen

v
Trondheim
Se tid, sted og påmelding

Delta som utstiller når Norges store mønstring av sjømat går av stabelen 15. – 21. mars 2024. Sjømat Norge håper våre medlemmer tar turen til Trondheim for å markedsføre sine sjømatprodukter for nye og eksisterende kunder, møte bransjekolleger og knytte kontakter.

Som del av Norway Seafood Festival arrangeres det sjømatmarked lørdag 16. mars og søndag 17. mars på Clarion Hotel Trondheim. Arrangementet blir et flott utstillingsvindu for norsk sjømat, og er mer enn et tradisjonelt marked. Arne Hjeltnes er programleder når publikum får oppleve show cooking, konkurranser, foredrag, kreativ kokkekunst og mye mer på samme sted.

Sjømatmarkedet samler de fremste sjømatprodusentene i Norge for å presentere sine produkter.  Delta som utstiller og frist publikum med spennende smaksprøver og nyheter. Vis hvor enkelt sjømat kan tilberedes, og del smarte triks med hobby-kokken, studenten og barnefamilien. Sjømatmarkedet blir utstyrt med egne show-kjøkken som sjømatprodusenter kan benytte som demokjøkken. Her skal blant annet Domstein Sjømat og Lerøy demonstrere sine beste oppskrifter for åpen scene, i tillegg til å stå på egne stander. Det blir også et eget opplegg for barnefamilier med Barnas Sjømatfestival hvor lek og læring går hånd i hånd.

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Ber om fortgang for innføring av miljøfleksibilitetsordning

Tariffkonferanse

FrP: – Det vi advarte mot har slått til

Disse fikk priser

Seminar om frihandelsavtaler og opprinnelse

Webinar om rømmingssikkerhet

Lakseskatten ett år etter: Investeringer for 30 milliarder ligger fortsatt i skuffen

Medlemsmøte Havbruk Nord

Årssamling Havbruk Nord

Vi søker ny kollega!