NM Sunn Mat i Farta: – En gyllen mulighet til å vise frem sjømatens fortreffelighet


Publisert 11.05.2022 av Henrik Wiedswang Horjen Sjømat Norge Miljø og Helse

Sjømat Norge oppfordrer til deltakelse under NM i Sunn Mat i farta 2022. Fagsjef Trude Nordli sitter i juryen som skal kåre Norges beste sunne og raske produkt.

– Dette er en konkurranse hvor man virkelig kan få vist frem kombinasjonen av sunn og rask mat. Her vet vi at det innen kategorien sjømat finnes et utall attraktive og egnede produkter. Vi håper at sjømatprodusentene kjenner sin besøkelsestid, og kaster seg ut i konkurransen, sier Trude Nordli.

Hun sitter som en av dommerne i juryen.

NM Sunn Mat i farta (tidligere NM i Sunn Fastfood) er en konkurranse for alle som serverer og tilbyr mat til folk i farta.

Nå er konkurransen lansert og påmeldingen er åpen. Vi skal kåre Norges beste Sunn Mat i farta-rett som skal bestå av grove kornprodukter, sjømat og frukt/grønt. Konkurransen skal bidra til å fremme innovative og smaksrike retter med sunne matvarer som vi alle kan spise #MerAv.

Konkurransen går i skolens sommerferie 2022, fra uke 25 (20. juni) til og med uke 33 (21. august). Påmeldingsfristen er 1. juli, og alle som serverer mat til folk i farta oppfordres til å delta.

Det er et konkurransefortrinn å tilby mat som folk ønsker å spise mer av. Om du jobber i et gatekjøkken, i en butikk, på en ferge, bensinstasjon, tog, flyplass, bakeri/kafe, kiosk, streetfoodvogn eller andre steder som tilbyr mat til folk i farta, kan du melde deg på.

NM Sunn Mat i Farta

Klikk her for påmelding til NM Sunn i Farta 2022

Trude Nordli, fagsjef helse og miljø i Sjømat Norge, sitter i juryen til NM Sunn mat i farta 2022.

Juryen består av kjendiskokk og kjøkkensjef Christer Rødseth, Diplombaker og hovedtrener for Baker- og Konditorlandslaget Kjetil Dale Aas og Fagsjef Trude Nordli, Sjømat Norge, som alle gleder seg til å smake på nye #MerAv-retter.

Bak konkurransen står Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) i samarbeid med Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF), Sjømat Norge og Norges Frukt- og Grønnsakgrossisters Forbund (NFGF).

All informasjon om konkurransen finner du på NM Sunn Mat i farta 2022

Vil du vite mer?

 
Trude H. Nordli
Trude H. Nordli
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 975 37 319

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Enighet i Næringskomiteen om kvotemeldingen – flere gjennomslag for fiskeindustrien. 

Kan sjømatnæringen forsyne Norge med mat dersom det blir krig?

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg

Ny NTP – blandet drops