PROGRAM
Finn du her.
TID OG STAD
- Miljøseminar 2016 vert arrangert på Quality Hotel onsdag og torsdag 10-11. februar (start kl 11.00)
- Besøk hos Sunnfjord Rensefisk og Kinn Bryggeri onsdag 10. februar kl 16-19, det vert sett opp eigen buss.
- Konferansemiddag vert arrangert på Quality hotel onsdag 10. februar kl 20.00
- Meny
- Skogsoppsuppe
sideflesk og hjort, tyttebærstrø, flatbrød
- Klippfisk frå Tustna
bakt med tomat og kvitløk, selleri krem,
saltbakte småpoteter med urteolje
- Mini Chef dessert
sjokoladeganach på brownies bunn, multer,
gresk yoghurt, karamellisserte peanøtter
PRISAR
- Konferanseavgift kr 900,- for ordinære deltakarar og kr 100,- for studentar
- Besøk på Kinn Bryggeri kr 300 betalast direkte til bryggeriet
- Dagpakke kr 545 pr dag
- 3-retters middag kr 685
FRISTAR
- Vi ber om påmelding snarast, og seinast 31. januar.
- Påmeldinga kan endrast eller kansellerast til og med 7. februar. Etter dette er påmeldinga bindande.
OVERNATTING
Konferansen har avtale med hotella Comfort og Quality. Comfort hotellet ligg i gangavstand til middag og konferanse. Dei som treng overnatting reserverer rom i påmeldingsskjema. Arrangøren melder vidare til hotella. Avgrensa tal rom. Først til mølla.
Ein betalar hotellet sjølv, det gjeld både overnatting, middag og dagpakkar.
- Comfort hotel Florø, kr 1.340,- for enkeltrom med frukost, sjå om hotellet
- Quality hotel Florø, kr 1.340,- for enkeltrom med frukost, sjå om hotellet
REISE
- Widerøe har flygingar frå Bergen og Oslo
- Hurtigbåtsamband nord/sør, sjå Bergen – Nordfjord for ruter/booking
- Hurtigruten har samband nord/sør, for ruter/booking
- For annan transport som buss, etc, sjå her
- Interntransport Florø
- For transport FRÅ flyplassen til sentrum kan vi opplyse om følgjande:
- Det går ordinær rutebuss frå flyplassen til sentrum kl xx.10 i tidsrommet 07.10 til 22.10
- Det går ordinær rutebuss frå flyplassen til sentrum kl xx.40 i tidsrommet 08.40 til 16.40
- Drosjene har telefonnummer 57 74 10 15
ARRANGØRAR
Konferansen vert arrangert av Sogn og Fjordane fylkeskommune, Fylkesmannen i Sogn og Fjordane, Fiskeridirektoratet region Vest og Sjømat Norge.