Mattilsynet vil orientere om de nye generelle bestemmelser for alle matvarer, samt de særskilte kravene for fisk, på FHLs medlemsmøte den 27. november.
Sted: Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Påmeldingsfristen er 25. november.
Program:
| 10:00 | Innledning |
FHL ved direktør Henrik Stenwig |
| 10:20 |
Nye merkeregler for mat Den nye matinformasjonsforordningen
|
Mattilsynet ved seniorrådgiver Nina Lødrup hovedkontoret, regelverksavdelingen seksjon forbrukerhensyn |
| 11:30 | Lunsj | |
| 12:30 |
Annet regelverk Merke- og opplysningskrav for sjømat
|
Mattilsynet ved seniorrådgiver Sylvi Anita Olsen hovedkontoret, tilsynsavdelingen, seksjon sjømat |
| 13:00 |
Praktiske eksempler for merking av fisk – Både forbrukerpakninger og engrosemballert fisk |
Mattilsynet ved seniorrådgiver/jurist Jørn Nilsen, hovedkontoret, tilsynsavdelingen, seksjon sjømat |
| 13:30 | Spørsmål og diskusjon | |
| 14:30 | Oppsummering avslutning | FHL |
| 15:00 | Slutt |
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?
Bærekraftig produsert mat fra havet er et viktig bidrag i arbeidet for å nå våre klimaforpliktelser. Havbruksnæringen...
Årsmøtet til Sjømat Nore Havbruk Vest finner sted på Solstrand Hotell & Bad fredag 13. februar kl....
Arbeidsmiljøloven gjelder for dykkervirksomhet i havbruk. Sjømat Norge minner om at Landsorganisasjonen i Norge, Norsk Sjømannsforbund og...