v
Rica Parken Hotel, Ålesund
Sjømat Norge inviterer til medlemsmøte, særlig retta mot bedrifter innenfor mel, olje og marine ingredienser.
Se tid, sted og påmelding

PROGRAM 

1215 – 1300: Uformell lunsj med servering av fiskeburger før møtestart (ved møterommet)

1300 – 1315: Sjømat Norge – overordna blikk på 2019 sett med marin ingrediens-fokus v/ Sverre Johansen, Sjømat Norge

1315 – 1345: Økt råstoffutnyttelse – muligheter og utfordringer,  Ragnhild Dahle Heen, manager, PwC

1345 – 1415: Mattilsynets rolle i produksjon og eksport av marine ingredienser v/ Lise Rokkones, seksjonssjef, Mattilsynet

1415 – 1445: Pause

1445 – 1500: Bedriftsstafetten : G. C. Rieber Oils v/ adm dir Jan Roger Bjerkestrand

1500 – 1520 : Globale trender for mel og olje

1520 – 1550:  Sjømat Norge; aktuelle tema (separasjon i tid, tilsetningsstoff i blandinger av fiskeolje og olivenolje, regelverk for fiskehydrolysat, inspeksjonar Kina, Brexit, Mercosur

 

Påmelding til kristin.alnes@sjomatnorge.no

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Fakta om «dødsalgen»

Rammen for lokale forhandlinger

Statsminister med hjerte for sjømat

Enklere rutiner for sjømateksport fra 21. mai

Landskonferansen restaurant og matfag

Medlemsmøte Industri

Resultatet av tariffoppgjøret 2019

Stine styrker Sjømat Norge i nord

Hvilke miljøfotavtrykk bør være fra sjømat?

Mindre rømt fisk i elvene