v
Rica Parken Hotel, Ålesund
Sjømat Norge inviterer til medlemsmøte, særlig retta mot bedrifter innenfor mel, olje og marine ingredienser.
Se tid, sted og påmelding

PROGRAM 

1215 – 1300: Uformell lunsj med servering av fiskeburger før møtestart (ved møterommet)

1300 – 1315: Sjømat Norge – overordna blikk på 2019 sett med marin ingrediens-fokus v/ Sverre Johansen, Sjømat Norge

1315 – 1345: Økt råstoffutnyttelse – muligheter og utfordringer,  Ragnhild Dahle Heen, manager, PwC

1345 – 1415: Mattilsynets rolle i produksjon og eksport av marine ingredienser v/ Lise Rokkones, seksjonssjef, Mattilsynet

1415 – 1445: Pause

1445 – 1500: Bedriftsstafetten : G. C. Rieber Oils v/ adm dir Jan Roger Bjerkestrand

1500 – 1520 : Globale trender for mel og olje

1520 – 1550:  Sjømat Norge; aktuelle tema (separasjon i tid, tilsetningsstoff i blandinger av fiskeolje og olivenolje, regelverk for fiskehydrolysat, inspeksjonar Kina, Brexit, Mercosur

 

Påmelding til kristin.alnes@sjomatnorge.no

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Ny mateksportforskrift

Kuttet fraværet i fjor, er med på IA-prosjekt i år

Nytt helsesertifikat

Millioner til opplæringsprogram

Sjømat Norge søker rådgiver havbruk

Endeleg havbrukstekniker

Verdens første helelektriske oppdrettsanlegg

Bred enighet om skatteregime

Covid 19 påvirker ikke sjømaten