PROGRAM
1215 – 1300: Uformell lunsj med servering av fiskeburger før møtestart (ved møterommet)
1300 – 1315: Sjømat Norge – overordna blikk på 2019 sett med marin ingrediens-fokus v/ Sverre Johansen, Sjømat Norge
1315 – 1345: Økt råstoffutnyttelse – muligheter og utfordringer, Ragnhild Dahle Heen, manager, PwC
1345 – 1415: Mattilsynets rolle i produksjon og eksport av marine ingredienser v/ Lise Rokkones, seksjonssjef, Mattilsynet
1415 – 1445: Pause
1445 – 1500: Bedriftsstafetten : G. C. Rieber Oils v/ adm dir Jan Roger Bjerkestrand
1500 – 1520 : Globale trender for mel og olje
1520 – 1550: Sjømat Norge; aktuelle tema (separasjon i tid, tilsetningsstoff i blandinger av fiskeolje og olivenolje, regelverk for fiskehydrolysat, inspeksjonar Kina, Brexit, Mercosur
Påmelding til kristin.alnes@sjmatnorgedev1.wpenginepowered.com
Vil du lese mer?
Sjømat Norge: – Gledelig og viktig, men blir et tøft år for industrien. Norge og Russland er...
Sjømat Norge mener at når det legges opp til en forsterket kvantumskontroll, kan ikke myndighetene unnlate å...
Bærekraftig produsert mat fra havet er et viktig bidrag i arbeidet for å nå våre klimaforpliktelser. Havbruksnæringen...