PROGRAM
1215 – 1300: Uformell lunsj med servering av fiskeburger før møtestart (ved møterommet)
1300 – 1315: Sjømat Norge – overordna blikk på 2019 sett med marin ingrediens-fokus v/ Sverre Johansen, Sjømat Norge
1315 – 1345: Økt råstoffutnyttelse – muligheter og utfordringer, Ragnhild Dahle Heen, manager, PwC
1345 – 1415: Mattilsynets rolle i produksjon og eksport av marine ingredienser v/ Lise Rokkones, seksjonssjef, Mattilsynet
1415 – 1445: Pause
1445 – 1500: Bedriftsstafetten : G. C. Rieber Oils v/ adm dir Jan Roger Bjerkestrand
1500 – 1520 : Globale trender for mel og olje
1520 – 1550: Sjømat Norge; aktuelle tema (separasjon i tid, tilsetningsstoff i blandinger av fiskeolje og olivenolje, regelverk for fiskehydrolysat, inspeksjonar Kina, Brexit, Mercosur
Påmelding til kristin.alnes@sjmatnorgedev1.wpenginepowered.com
Vil du lese mer?
Hvilke matvarer skal det være mulig å markedsføre til barn?
Hva mener vi om regelverk for akvakultur på land?
Hvordan skal havområdene forvaltes? Sjømat Norge har gitt sine innspill til Miljødirektoratet.