Medlemsmøte – maring, mel og olje


Publisert 13.03.2019 av Karin Gammelsæter Industri og handel Kalenderen

v
Rica Parken Hotel, Ålesund
Sjømat Norge inviterer til medlemsmøte, særlig retta mot bedrifter innenfor mel, olje og marine ingredienser.
Se tid, sted og påmelding

PROGRAM 

1215 – 1300: Uformell lunsj med servering av fiskeburger før møtestart (ved møterommet)

1300 – 1315: Sjømat Norge – overordna blikk på 2019 sett med marin ingrediens-fokus v/ Sverre Johansen, Sjømat Norge

1315 – 1345: Økt råstoffutnyttelse – muligheter og utfordringer,  Ragnhild Dahle Heen, manager, PwC

1345 – 1415: Mattilsynets rolle i produksjon og eksport av marine ingredienser v/ Lise Rokkones, seksjonssjef, Mattilsynet

1415 – 1445: Pause

1445 – 1500: Bedriftsstafetten : G. C. Rieber Oils v/ adm dir Jan Roger Bjerkestrand

1500 – 1520 : Globale trender for mel og olje

1520 – 1550:  Sjømat Norge; aktuelle tema (separasjon i tid, tilsetningsstoff i blandinger av fiskeolje og olivenolje, regelverk for fiskehydrolysat, inspeksjonar Kina, Brexit, Mercosur

 

Påmelding til kristin.alnes@sjomatnorge.no

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg

Ny NTP – blandet drops

NMBU vant Sjømat Norges idé-konkurranse

Miljøseminar i Florø